Jeg var på besøg hos en meget god ven, og det er en meget god ven, ikke en sex partner, ikke en kæreste, en meget god ven man kan stole på, en der kan give modspil, en der kan lytte, og ikke en der bare taler mig efter munden. Vi hyggede lørdag aften, og søndag frem til aften. Lørdag blev til godt med rødvin, og snakken helt til kl. 4.00. Sov faktisk straks efter jeg kom under dynen, ingen tømmermænd af betydning dagen efter, pudsig nok, eller tror faktisk det var fordi vi straks efter morgenkaffen kørte til havet og travede en dejlig tur derude, stille og roligt. Snakkede, ikke tavshed, vi snakkede. – Fik lige en sen eftermiddagskaffe, så jeg var først hjemme kl. 18.00.
I går var jeg så til læge, her blev henvisningen til fysioterapauten lavet, skal deromkring mht. mine arme og skulder. Derudover blev mine smertestillende ændret til noget der ikke er så slemt til maven. Samtidig fik jeg nogle stærkere vanddrivende til når vi igen får sommertemp. med sol, lidt som i der ikke bor i Jylland nyder godt af i dag, har forstået vi Vest og Midt jyder ikke er så priviligeret. Derudover har jeg fået henvisningen til Psykologhjælp iflg. paragrafen Incestofre(§ 2-aftale) Speciale 63 (psykologhjælp). Jeg har som barn været udsat for en voldtægt da jeg var 12 år. Han hedder Ove Nonbo og var dengang 19 år. Dengang var det bare noget jeg troede var min egen skyld. Mit nej var ikke klokkeklart og tydeligt. Jeg sagde jo ja til at nyde alkohol. Så jeg var jo en pige der ikke var blandt de pæne piger. Jeg var jo en “luder”, jeg var ikke værdig. Det kan jo være en af de blokader jeg har låst mit liv fast i. Både privat og arbejdsmæssig. Jeg mener virkelig det bør være en mulighed jeg kan bruge denne løsning til at komme videre med mit liv.
Nå, i dag skal jeg have besøg af en veninde. Hun kommer her kl. 16.30, jeg vil gerne have støvsuget, og vasket mit gulv. Så jeg vil igang nu. Kan i alle have en hyggelig dag.
Stort kram fra mig.

No Comments

 • Jytte 26. april 2007 at 17:57

  Hej Karin
  Det er da en forfærdelig historie du har været ude for
  Så er det da nemt at forså du har det dårligt
   
  Selv er jeg fra en lille by hvor folk var lige sådan som du omtaler
  Hvis man var til bal i forsamlingshuset og dansede mere end én gang med den samme, så var det nok også én man gik i seng med
  Sådan var det jo i vores ungdomstid og når man hører/læser om voldtægter der sker nu om dage, virker det næsten som om det er det samme endnu
  De straffe der bliver givet er lige til at grine ad og voldtægtmændene griner i skæget
   
  Vejret, det er virkelig dejligt, det er jo om at nyde det mens det er der hi hi og det gør vi så, vi sidder i lejlighed på 2 sal, så vi skal ned på gaden for at komme ud, til gengæld får vi så et pust af bil-os, ganske gratis
   
  Det var alt for nu, ønsker dig alt godt fremover
  Knus til dig fra mig, Jytte

  Reply
 • Anita 29. april 2007 at 07:55

   
  Godmorgen.
  Jeg ønsker dig en dejlig dag og håber du vil nyde den.
  Knus fra Anita
   
  KLIK HER
   

  Reply
 • Unknown 13. august 2008 at 11:41

  Welcome to enter (wow gold) and (wow power leveling) trading site, (Rolex) are cheap, (World of Warcraft gold) credibility Very good! Quickly into the next single! Key words directly to the website click on transactions! -19246084493758

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.