Dansk Erhverv mener, at brugerbetaling på eksempelvis lægebesøg, hjemmehjælp og biblioteker kan skabe bedre effektivitet i den offentlige sektor.

via Dansk Erhverv: Lægebesøg skal koste.

Tankerne omkring Win Win… – Dette kan jeg ikke følge her….. – Jeg kan ikke forstå hvorfor begrebet Win Win kan benyttes når det drejer sig om liv.

Jeg kender mange på overførselsindkomster, på laveste løntrin, på elevløn, der fravælger tandlægen, da det koster penge. Hvad så med fravalg af lægen, hvis det er en knude i brystet, en knude i lysken, hovedpine, eller kronikker der har kontakt til lægen flere gange om ugen/måneden.

Jeg vil altid være fortaler for forebyggelse fremfor helbredelse. Så behøver vi overhovedet ikke tænke på og lægebesøg skal koste. Vi vil få langt færre syge.  Derfor få taget fat på forebyggelse, hellere i går frem for i morgen.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.