De svære valg

Da jeg var ung, da forsøgte jeg med forskellige tiltag, ville finde mit stå sted. Mulighederne var mange. Hylderne bugnede med tilbud. Alt var ikke lige godt. Noget blev kun lige berørt, noget blev straks fravalgt. Noget skulle undersøges nøje. Sidst men ikke mindst blev hylden fundet, troede jeg.

Dagene er forskellige. Det er tiderne og alderen også.

Jeg undre mig meget.

Hvis jeg handlede udfra en overbevisning som 17 årig. Og er meget langt fra denne handling i dag som 51 årig, og derfor vælger at gå i en anden retning. Hvis det er i offentlig søgelys, vil episoden blive gravet frem. Og her vil min troværdighed straks blive ene vendt. Jeg vil straks blive sat i dårligt lys, at jeg ikke er trofast, jeg ikke kan, fordi jeg engang for over 30 år siden gjorde.

Jeg har haft mange svære valg, og har trådt forkert flere gange. Ikke det har været de samme fejl, nej, måske ligheden har været der. Da nogle af fejlene ikke kan rettet i et splitsekund. Da det kræver længere tid til justering. Jeg har selvfølgelig ikke kun levet livet på en stor fejl. Nej overhovedet ikke.

Det jeg vil sige er, vi kan alle begå fejl. Vi kan alle have en holdning og senere i livet finde ud af disse holdninger ikke var gode for os.

Hvorfor skal kendte personer – skuespillere, politikkere, Gossip, altid kunne stå til regnskab for samtlige handlinger tilbage til knapt de er født.

Lad os leve i nuet!

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.