Dejlig afrunding

Den sidste uge i marts var min kalender godt fyldt, måske lidt for fyldt. Det var hyggeligt og jeg nød afrundingen. Jeg nåede både at forkæle mig selv, være i godt selskab både med venner og familie, og havde lidt tid i eget selskab. Alt i alt en dejlig måned.

Selvforkælelse

Jeg har glemt at fortælle, jeg forkælede mig selv, den sidste dag i marts.  Matas havde 20% på Make-up. Det var der også på Nilens Jord, og her havde jeg ønsket mig.

Jeg kan bruge disse produkter igen,  det gør mig så glad. Jeg skal lige huske, der skal gå lidt fra jeg har været i bad, til jeg kan ligge det. Det er jo småting i forhold til tidligere tider, hvor jeg bare svedte så jeg dryppede fra ansigtet.

I selskab med familien

Samme dag var jeg sammen med Frida, Otto, yngste datteren og svigersønnen. Havde foreslået vi skulle have boller i selleri. Frida og Otto fik bollerne, og sovsen, de gik udenom selleri, de er nu ikke kræsne mht. grønsager, men lige selleri faldt ikke i god jord.

Det var en dejlig afrunding på marts mdr.

Dagen før dagen

Fridagen den sidste i marts havde jeg besøg. En tidlige kollega og god veninde. Hun kom kl. 9.30, og vi sludrede, kunne slet ikke stoppe. Pludselig var kl. løbet fra os, og jeg havde en aftale om at hente Frida fra dagpleje, og kører hende hjem til svigersønnen. Yngste datteren var på arbejde. Turen er ca. 7 km. Det er så dejligt når vejret er med os. Det var en vidunderlig dag.

5 Comments

 • Miri 7. april 2017 at 08:00

  Dejligt du kan se tilbage på MArts og tænke , at den var god 🙂

  Reply
  • Abildjyden 8. april 2017 at 06:34

   Ja, marts sluttede af med mange skønne ting, så april kunne blomstre

   Reply
 • Catarina 8. april 2017 at 13:30

  Sikke en skøn første forårsmåned du have og bare det at det nettop er forår, hjælper en del. 😀
  Der er ikke mange mørn der som sådan bryder sig om smagen af selleri, i hvertfald ikke når de er så små som dine to trolde er. Men forhåbentlig kommer det stille og roligt senere.
  Det er nogle skønne billeder af lille Frida – er det moren der har hæklet den fine nusseklud?

  Reply
  • Abildjyden 9. april 2017 at 07:20

   Det var en dejlig optakt.
   Jeg var forbavset over de begge kunne lide sovsen. Havde adskilt boller og selleri fra sovsen, endda valgt at koge bollerne før selleri, så bollerne ikke dik den skarpe smag. Der var kartofler og blandede grønsager, blomkål, broccoli gulerods blanding, som de begge kan lide. Så ingen gik sultne fra bordet

   Reply
  • Abildjyden 9. april 2017 at 07:21

   Glemte at svare på det med kluden, det var en forsinket barselsgave fra veninden, og Frida havde vanter på uden fingre ?

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.