Dejlig lang søvn

 

Formiddagssol

Formiddagssol

I går aftes besluttede jeg for at slukke for vækkeuret, stille det langt væk, for kunne mærke jeg var meget træt. Og det må siges jeg sov til det var lyst her på min dejlige fridag.

Da jeg besluttede mig valgte jeg samtidig at strege enkelte to do ting på listen, for jeg var klar over dagen ville blive kortere end jeg havde planlagt, det var bare så tiltrængt.

Det er en underlig størrelse det med søvn, nogle mener at kunne nøjes med minimal søvn hvor andre (jeg blandt andet) har brug for godt 8 timers natte søvn og en time midt på dagen hvor jeg lige laver en Bodyscan ikke den korte her, men en noget længere version. Det er et nyt redskab jeg er ved at indarbejde, det at kunne aflede tankerne fra nu skal jeg lige….., til at vende tankerne ind, og finde ro, få sænket paraderne, fjernet masken. Det er kommet i gang, der er lang vej til mål, godt der er delmål på vejen J, succeshistorier skal der samles på.

Min onsdag morgen blev til formiddag næsten frokost før den rigtig er blevet skudt i gang, sådan er det så i dag. Heldigvis kan jeg tage min Bodyscan tidligt. Glæder mig allerede J

4 Comments

 • Catarina 14. oktober 2015 at 18:26

  Det er dejligt at du har tid til at tage det med ro, sådan en dag midt i ugen. Og jeg tror dit system har rigtig godt af det. At du så også kunne mærke at du kunne sove længere og derfor slukkede vækkeuret er da fedt. Dejligt at kunne mærke på sig selv havd kroppen har brug for. Jeg skal også have mellem 7 og 8 timer for at fungere og for at hjernen er udhvilet og klar til endnu en dag, så jeg går altid (for nogle) tidligt i seng, for jeg elsker jo også at have tid om morgenen og ikke jage afsted. 😀
  Nyd resten af din fridag og lige om lidt er det weekend 😀

  Reply
  • Abildjyden 18. oktober 2015 at 10:23

   Der er så skønt når jeg er veludhvilet, jeg nyder det, og dagen blev fantastisk.
   Jeg har det også bedst med at komme tidligt op, skal bare have et vækkeur, har ikke et indre, men der kan være morgener hvor jeg bliver nødt til at blive liggende lidt længere, det har denne uge været præget af. 😉

   Reply
 • Pia 15. oktober 2015 at 18:34

  Jeg sover sjældent mere end et sted mellem 6 og 7 timer, somme tider mindre , men ind imellem ville jeg ønske at jeg kunne sove længe om morgenen. Jeg vågner altid tidligt og behøver egentlig ikke vækkeur, da det aldrig når at ringe, men HVIS jeg ikke stiller det når jeg skal på arbejde, vågner jeg mange gange i løbet af en nat. Jeg får en bedre søvn, når det er sat til at ringe. Mærkeligt, synes jeg selv.

  Reply
  • Abildjyden 18. oktober 2015 at 10:33

   Jeg holder også af at stå tidligere op, men der er perioder jeg har brug for at blive liggende, især hvis der har været et par nætter hvor jeg kun har sovet 7 – 8 timer, da det er rimelig vigtigt jeg får de 8 – 8½ time. 9 timer er for meget, 7½ er for lidt. Jeg bruger mere energi når jeg skal være på en opgave grundet min kroniske udbrændthed.
   Det er godt du ved du skal stille vækkeuret, for det er vigtigt med en rolig søvn. Når du er både A og B menneske.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.