En dejlig oplevelse på min tur i Kvickly er i formiddag.

 

clip_image001

Yngste pigen samler på DVD film, i dag var den lige udkomne Arn på tilbud i Kvickly, kr. 129,95, da hun er på job, så lovede jeg at smutte omkring på min travetur. Det blev dog på cyklen i stedet for, og det lige efter min travetur. Jeg manglede lige lidt champignon til aftensmaden, og Kvickly er en af de få steder disse kan købes i løs vægt, og på en søndag. Jeg havde 2 flasker til flaskeautomaten, meget lang kø, pludselig var der en venlig sjæl , med en meget fyldt vogn der tilbød jeg kunne kommer før ham, hvor dejligt, og venligt af ham, det var lige boller på suppen hos mig, jeg er af samme støbning. Jeg blev klar over der var travlt, uhyggelig mange mennesker, ja pensionisterne var der også, en masse rollatorer var på udflugts tur, det var lurpak smør en gros, og for bedsteforældrene var det Sodavand, det må have været på tilbud (hihi). Jeg havde 2 ting, DVD filmen til yngste pigen, og 5 stk. champignon til undertegnede, så kvikkassen blev søgt. I dagens anledning var den blevet flyttet til kasse 3, det er et skilt der står på gulvet, derfor er der mange der ikke er opmærksom på dette, foran mig stod en far, og det var ikke kun 1 vogn der var fuld, det var 2 vogne, men køen var jo hurtigst her, så….., han måtte finde anden kasse, synd, de gik helt ned til bøger/blade afdelingen, læsere her fra byen ved så, køen var lang. Selv overordnede måtte tage en tørn ved kassen (hihi).

 

 

clip_image003

Da jeg låste min cykel op kom en herre hen til mig og spurgte hvorfor jeg var så glad, hm., det er bare min natur, jeg har hørt dette mange gange, gerne fra børn, eller mine børns venner. Uanset hvordan jeg bevæger mig rundt, hvor jeg er, så er det altid med et smil om læben, (der det derfor jeg ikke har alle de rynker som en gennemsnitlig kvinde på 49 år). Jeg takkede herren, og ja, han var meget beruset, det siges at sandheden kommer fra børn og fulde folk, dog var det ikke så ringe en sandhed, det var boller på suppen, til min personlighed, jeg voksede i sjælen, jeg blev meget glad.

No Comments

 • Catarina 3. august 2008 at 13:02

  Jeg sidder helt og smiler over dit indlæg, for det lyser af glæde og mildhed, og jeg giver dig ret, med hensyn til det med rynkerne. 😉

  Reply
 • Jette 3. august 2008 at 22:41

  Dejligt med glade mennesker – dem kan vi godt bruge nogen flere af.

  Jeg var også i Kvickly i dag – den idé var der mange andre der også havde fået.

  Mange virker helt utroligt stressede og snerrer af kassedamerne – det kan jeg slet ikke have med at gøre.

  Kram til dig 🙂

  Reply
 • Marianne 4. august 2008 at 08:39

  Vi skal have flere af din støbning. Jeg går nu også altid rundt med et smil og kasserdamerne i butikkerne bemærker det også – når man giver så får man noget igen 🙂

  Reply
 • abildjyden 4. august 2008 at 16:08

  Catarina!

  Fortsæt med smilet, og det vil give resultat.

  Jette!

  Synd du ikke kom forbi “min” Kvickly, så havde du fået et smil 😉

  Marianne!

  Jeg tror stadig på jeg kan løse alverdens konflikter, krige etc. med et smil, og vil blive ved med denne naivitetet, håber du har mod og lyst til at følge dette spor. 😉

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.