Dejlig søndag

Søndag solen skinner, ups, sovet rimeligt længe, okay, jeg har da ikke ondt i håret idag, jeg var ellers til en hyggeaften i går, en venindens veninde havde inviteret til indflytterfest, dejlig aften, efterfulgt af en tur i byen hvor der lige blev til en svingom eller 2 – 3 stykker.
I dag står den på almen hjemlige gøremål – rengøring af mit dejlige nye hjem – jeg nyder det til fulde – Samtidig skal der lige købes lidt ind til køleskabet – til den kommende uge.
 
Talte lige med min datter – hun har det meget skidt – hun har så mange spændinger i nakken at det går ud over det sociale – der skal bare gøres noget ved det nu – hun skal hører efter nu – bare hun forstår at motion – udstrækningsøvelser – sund kost  – vil hjælpe på de spændinger i den nakke – huske at lave øvelserne .
 
Lige før kost klud og spand skal gribes – byturen i går bekræftede endnu hvem jeg er – mulighederne for kommunikationen var ikke tilstede – så er jeg malplaseret hehe. så vil jeg hellere til en koncert, en festival, have pladsen til at skabe mig som den "gamle" hippie jeg er, så er jeg i mit rette element. Skal der danses, så er det til en Jazz arrangement, familiefesten, eller meget gerne 1 gange i ugen, med en dansepartner, hvor det er med instruktør og "lovlige" trin. Hehe, ja, jeg kunne godt tænke mig at få det genopfrisket fra barndommen.
 
Nu vil jeg gribe kost og spand, skal nok huske at vande blomsterne, indrømmer det kun er de grønne planter der overlever her, og dem der kan tåle at udtørre.
 
Fortsat god søndag.
 
Kram fra Karin

No Comments

 • sus 24. september 2006 at 12:27

  Hej Karin
  He he he dog ik ondt i håret kan jeg se GODT !!!! tænkte lige på om du havde det he he
  Her står den osse på LET rengøring da jeg har en fridag imorgen der skal der MUGES ud he he
  Kan du hygge til med kost og spand og måske lidt musik til arbejdet
  God uge og pas på dig selv
  KnuuZ*SUS*
   

  Reply
 • Jeanette 25. september 2006 at 17:20

  Hej Karin
   
  Tak for din besked i min space – jeg skal nok komme med opdate snart skal lige være helt klar.
   
  Her kan du finde mere fra Herning
  http://www.dbff.dk
   
  KnusJeanette

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.