Dejlige tanker

Jeg glæder mig til en ny hverdag. Jeg ved godt det ikke er så langvarig, og jeg er klar over det bliver i 3 faser.

1. fase indledningen er 6 uger, her bliver jeg kørt op i timer, for meget fat i det kemiske fra laborantuddannelsen, især sikkerhedsmærkninger etc. Jeg får styr på udstyr, gjort fag lokalerne i stand til det nye skoleår. Jeg får hils på kollegaer.

2. fase, bliver på 7 uger, skolen er lukket grundet ferie, hvad kommunen, min sagsbehandler siger jeg skal lave i disse uger, det har jeg ikke fået svar på endnu. Jeg har af samme årsag ikke nogle aftaler, udover Grøn Koncert i Herning.

3. fase igen 7 uger, det bliver fra 11. august til 26. september – igen 7 uger.  Her er jeg med til øvelser i faglokalerne, samtidig med vedligehold, det overblik der er blevet opbygget i første fase. Når jeg er med til øvelser i faglokaler bliver der lektier til mig, jeg skal selvfølgelig selv kunne udfører øvelsen, samt løse opgaven, skrive rapport over opgaven. Jeg kan det ikke på rygrad nu, det er jo ikke en vane.

Jeg ser frem til den nye udfordring, om jeg har et par eller 10 sommerfugle i brystet pt., selvfølgelig har jeg da det. Jeg glæder mig til at få mig selv afprøvet, få af eller bekræftet om jeg kan udfører et job uden ekstra tilskud. At jeg er fuld arbejdsdygtig, bare jeg slipper for ensidig gentagene arbejde. Jeg kan lære og håndtere min stress, altså ikke presse mig selv til konstant at være perfekt, erkende jeg må sige nej, eller jeg må udstætte projektet til et andet aftalt tidspunkt. At jeg lever 100% efter mine egne 5 kerneværdier. At jeg lever op til det jeg vil med mit liv, og ikke det jeg tror andre tænker jeg skal gøre. Altså at jeg er 100% mig selv.

Nu vil jeg gøre klar til en tur til Skjern, min mor skal have et visit, jeg var forbi i går sammen med min yngste datter,  for at sætte altankasser op, det fungerede ikke efter hensigten, de skruer der var med kunne ikke skrues i, gevindet var skæv, og ja, vi var 3 tøser med nyistandsatte negle (hihi), alternativ tænkning uden værktøjskasse, det var jo kun køkkenudstyret vi brugte flittigt, i dag har vi ståltråd med, samt nye skruer med gevind håber vi. Kasserne blev plantet til med flittiglise i råde og hvide farver, der kom en blomst på bordet.

Mor var meget plaget af væske i fødderne, jeg blev chokeret, bad hende tage en snak med sosu assistenten, og jeg fik lov at bestille Furix til hende sammen med noget kalium. Hun bliver sat i behandling i dag. Jeg ved jo der er noget der kan afhjælpe dette ubehag, og jeg ved passer man på, bliver kontrolleret jævnligt, så er det okay. Det har jeg med til hende i dag.

Jeg vil skynde mig at nyde denne dejlige morsdag.

No Comments

Skriv et svar