En søndag fyldt med langsomhed, og et par enkelte to do.

Jeg manglede lige et par enkelte indkøb, det er jo noget med tilbud, når jeg ved det er billigere i dag søndag i forhold til i går lørdag, så venter jeg altså.

Yngstepigen faldt også over et tilbud hun ikke kunne stå for. Børnene har haft juniorsenge, og ja, det var ikke lige et hit mere, så nu kom et godt bud Marketplace, her i byen, på 2 senge der kan være køjeseng, og ja, blive almindelig seng, når lysten til køjesengen ikke har interesse. Så vi måtte lige på tur i vores micro biler, heldigvis var det kun en køretur på 6 min. så det var hurtigt overstået.

Sengene er samlet, de har begge lilla sengehest, men Otto er vild med farven, han vil ikke have den malet om. Så den forbliver lille, men det kræver lige lidt småjusteringer. Sådan er det jo for alle, bliver en del skiftet, så kommer der hurtigt nye drømme.

Frokosten og eftermiddagen var bare mig, hvor jeg lavede ingenting. Udover ingenting Det var så dejligt. Sidst på eftermiddagen tilberedte jeg gammeldags kylling med hele svineriet. Otto, Frida og yngstepigen, kom for at spise med. Ved det er en livret, og det er så sjældent vi får det, jeg laver det ikke til mig selv. Vi talte om hvor sjældent det er, vi laver sovs. Det var så hyggeligt at have besøg. Tror det er første gang siden engang sidst i februar. Pyha.

Nu vil jeg snart finde mig en bog, og slappe af med den, indtil søvnen indfinder sig. Det rusker og regner udenfor. Sådan helt efterårs agtigt.

2 Comments

 • Catarina 25. maj 2020 at 17:30

  Aii sikke da noge super fine senge og det at de er lidt oppe i højden er da vildt godt, for så giver det så meget dejligt plads nedenunder. Dejligt at du fik søndagsbesøg og grydestegt kylling er da bare SÅ lækket. 😊

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 26. maj 2020 at 06:28

   Det er så praktisk med den sengehøjde. Det giver god legeplads under. Når det ikke er interessant mere, kan de tages ned til almindelig højde og uden sengehest, så det bliver først om en del år, de bliver skiftet ud.
   Tænk sig de sov hele natten på hver deres værelse, der lød ikke de små fødder hen over gulvet, som jeg husker, fra da mine børn var små.

   Tænk sig, der er rester til flere salater til mig af den grydestegte kylling. 😋

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.