Den første uge

I dag har jeg boet en uge i mit nye rækkehus, der er sket meget, og der er stadig mange ting der skal klares. Jeg har dog store roser til noget der som oftest for skæld ud. Det at overflytte tv, internet etc. for mig virkede det det hvor det skulle, der har ikke været nogle udfordringer.

Mht. reklamer etc. nej tak tog det lige et par dage før det fungerede, nogle reklamer omdeles med specialbud, det virkede, nogle andre var med postbuddet, det virkede ikke, hm…, nu får vi se her i uge 43/2016.

En udfordring mht. adresseændring er ikke helt på plads kan jeg se, jeg kan ikke logge på min læges tidsbestilling, men tjekker jeg sundhed.dk så står jeg til den læge jeg altid har haft hm….. , det må jeg lige få styr på.

Alt det store er du placeret, der er kommet lys op de fleste steder, en hylde må vente, manglede special ravplugs til gipsvæg, det er en hattehylde med knagerække. 

Mandag da jeg havde afleveret nøgle og Niholacyklen, ringede det på døren, og her fik jeg den smukkeste buket af en meget sød kvinde, jeg blev så glad og varm i både sjæl og hjerte.

Yngstepigen og hendes familie har været til stor hjælp, og de hjælper stadig her og der, med at få mig på plads. Jeg har glemt at få billeder under hele flytningen men yngstepigen fangede lige en dejlig hyggestund med Otto 🙂

Lørdag kom formanden for afdelingsbestyrelsen forbi og bød velkommen med 2 flasker rødvin og en folder med forskellige informationer. Glæder mig til at nyde et glas rødvin, kan se det er en til rødt kød.

14 Comments

 • Lene 24. oktober 2016 at 08:30

  Tillykke med dit nye hjem. Og dejligt at internet og tv virkede. Håber du kan få tid til at slappe af i weekenden og nyde et glas rødvin.

  Reply
  • Abildjyden 24. oktober 2016 at 14:08

   Tusind tak Lene. Det er besluttet der skal nydes 1 glas rødvin i den kommende weekend. Og den er jo en hel time længere ?

   Reply
 • Mette 24. oktober 2016 at 09:53

  Tillykke tillykke med dit dejlige nye hjem. Sikke fint med rødvin og velkomst folder. Sikke dejligt TV og internet virkede med det samme:)

  Reply
  • Abildjyden 24. oktober 2016 at 14:11

   Tusind tak Mette. Det er en flot måde at byde velkommen til, det har jeg ikke oplevet før når det er lejebolig.

   Reply
 • ann-birgitte 24. oktober 2016 at 11:19

  Tillykke med dit nye hjem. Dejligt at det mest virkede efter hensigten og flytningen. Dejligt med en buket blomster, rødvin og folder

  Reply
  • Abildjyden 24. oktober 2016 at 14:09

   Tusind tak kære Ann-Birgitte.
   Det er dejligt med forkælelse. ?

   Reply
 • Celena 24. oktober 2016 at 12:15

  Stort tillykke! May you fill this new house with many good memories…. and wine 😉

  Reply
  • Abildjyden 24. oktober 2016 at 14:12

   Tusind tak Celena. Jeg ser frem til mange dejlige år og minder ❤️

   Reply
 • Catarina 25. oktober 2016 at 10:49

  Hvor er det bare skønt at det meste af flytningen er gået så godt og der ikke har været nogle udfordringer af nogen art, altså ud over at du er blvet godt og grundigt brut. Nu kan du læne dig tilbage og nyde at næsten alt er på plads 😀

  Reply
  • Abildjyden 26. oktober 2016 at 09:38

   Tusind tak kære Catarina, og endnu engang tak for den smukke buket, den står stadig flot og gør mine dage endnu bedre.
   Der er lige kommet en lille udfordring her og en der, men det vælter ikke noget, det gør at nogle ting ligger i kasser et par dage mere 😉

   Reply
 • www.skøreliv.dk 25. oktober 2016 at 12:51

  Tillykke fra mig; det skal nok blive rigtig godt! ❤️

  Reply
 • Miri 26. oktober 2016 at 06:50

  Tillykke med dit nye hjem – sikke meget godt, der allerede er sket omkring din flytning, blomster, familie og varm velkomst til området 🙂

  Reply
  • Abildjyden 26. oktober 2016 at 09:39

   Tusind tak kære, ja, en dejlig velkomstkomite.

   Reply

Skriv et svar