Der er liv

Tiden går, jeg vil gerne følge med, helst i mit tempo, derfor måtte jeg lige stoppe op, trække vejret, og lade det trænge ind.

030115_2116_Dererliv1.jpg

 

For godt 1½ mdr. siden blev Otto døbt, på dåbs dagen blev han 2 mdr., det er/var på Oldemors fødselsdag

030115_2116_Dererliv2.jpg

Nåh ja, billedet af Olde og Otto er så lige 1. mdr. og 3 dage senere. Olde har/havde desværre ikke helbredet til at deltage i større arrangementer, ja, større og hjemmefra arrangementer. Hun trives bedst med få gæster, det der svarer til en kop kaffe længde arrangementer. Helbredet er til små visit. Her har hun hjælp til at holde Otto, han vejer 7 kg. Og det er for meget for min kære elskede mor.

I dag er Otto 3 mdr. og 11 dage gammel, han er en glad og mild dreng. Forældrene kan være stolte.

Jeg er så glad for jeg har den lille familie så tæt på, det at kunne følge med i hvor stærkt det gik, dengang jeg selv fik børn, nu ser jeg det på en anderledes måde. Mine 2 store børnebørn, bor jo med afstand og vi har hvert vores, så det bliver ikke så ofte vi ses, desværre.

Jeg er ved at vågne igen, det er dejligt. Nu vil jeg ikke løbe stærkere, nej overhovedet ikke, jeg vil tage små skridt, og det i mit tempo. Jeg vil det jeg kan lide, for det er det der giver energi. Så vil jeg til at sige nej til det der dræner mig for energi, og alle ved hvad det er, det er kun mig der ikke vil indrømme det, for jeg vil så gerne. Det er mit arbejde, jeg holder meget af det og mine kollegaer, men jeg skal altså gå til tiden, selvom jeg føler jeg har energi til at nå det jeg ikke lige blev færdig med. Jeg brænder ud, måske ikke lige den dag, eller den uge, derfor. Jeg har fri kl. 14.00 og hver onsdag. For er jeg af sted i 3 dage, så går det galt igen.

Jeg glæder mig for øvrigt til den sidste uge i juli og de første 2 uger af august. 3 ugers sommerferie. Dejligt det er på plads. Intet er planlagt, ved det kommer.

 

 

6 Comments

 • Madame 2. marts 2015 at 06:44

  Det er nogle skønne billeder, Karin! De fortæller så mange historier i sig selv, og du er heldig at have din mor stadigvæk. Jeg mistede min for 16 år siden og savner hende forfærdeligt. Mange ældre kan kun klare små visitter, og det indretter man sig bare efter.

  Reply
  • abildjyden 2. marts 2015 at 07:49

   Tusind tak Gitte.
   Det er Ottos eneste Olde, kan mærke på min datter at det betyder meget for hende at Otto og min mor ses, så ofte som muligt.
   Jeg mistede min far tilbage i 2007, heldigvis nåede han at se scanningsbilledet af Sofie, det betyder meget for nr. 2, at hun nåede at fortælle og vise billedet.

   Reply
 • Miri 2. marts 2015 at 11:39

  Dejligt at have sin familie tæt 🙂

  Reply
  • abildjyden 2. marts 2015 at 22:26

   Det er kun yngste der bor så tæt. De store er spredt ovre i det østjyske, sådan lidt dumt i forhold til offentlige transportmidler, den ældste er ikke muligt at besøge uden en overnatning. Nummer 2 er ikke til for yngste, dag 30 km. af dem ikke er muligt at få barnevogn med. Sønnen er det nemmest at komme til, og så min mor.

   Reply
 • Catarina 2. marts 2015 at 17:09

  Hvor lyder det bare dejligt at de unge er så tæt på. Det gad jeg godt mine var. 😉
  Det er nogle rigtig dejlige familiebilleder og dem kommer du til at skatte. Jeg kan huske min mormor, heller ikke kunne klare mere en en lille halv time af gangen, så det betød at Christian og jeg besøgte hende ofte, for jeg vidste jo at hun ikke levede ret meget længere (hun døde da Christian var 3).

  Reply
  • abildjyden 2. marts 2015 at 22:34

   Ja det er en gave, og vil nyde det, kan jo ikke vide hvor yngste får job, vil dog ikke tage sorgerne på forskud, vil nyde øjeblikket.
   Forstår godt du gerne ville de var lidt tættere på.
   Jeg “skal” huske at tage billeder hvergang vi er sammen med min mor, det har min datter bedt mig om. Hun var så heldig at have lånt bil, så jeg nåede også at handle lidt for min mor, mens Otto, yngste og min mor hyggede.
   Jeg forstår godt du forsøgte at være der så ofte med Christian, måske kan han huske hende, måske ikke, men billederne har du med garanti 🙂

   Reply

Skriv et svar