Der er meget stille

Stille

Der er blevet meget stille ude i blogland, der kommer ikke så mange indlæg, hverken fra mig eller mange af dem jeg følger. Nogle dage er der flere end andre. Hvorfor, er der vel forskellige grunde til, det helt konkrete svar, finder jeg nok ikke, og det er med garanti kun min, jeg kender det rigtige svar på.

Prioritering

Hos mig skyldes det oftest, hvordan jeg prioriterer min tid. Tid er en vigtig faktor i hverdagen, og hvordan den tid forvaltes. Jeg er en af de typer, der skal have luft i kalenderen, den må ikke presses sammen, være tæt skrevet. Der skal være plads til en opgave kan trække ud, en aftale kan blive forskubbet, eller som det der kan ske for mig, koncentrationen smutter af træthed eller ubehag i kroppen.

Søvn og smerter

Som de fleste ved, har jeg ikke fået den bedste søvn i mange år, vågnet op med uro, smerter etc. I mange år fik jeg trekantsmedicin, samt noget til at sove på. Det virkede ikke efter hensigten, der var alt for mange nætter med uro, samtidig med fik jeg mange svedeture, og masser af ubehag etc. Derfor stoppede jeg med medicinen hen over efteråret 2015. Fik så lige en tyktarmsbetændelse ultimo nov. 2015, og siden har tyktarmen været i uorden.

Fundet måden

Nu i skrivende stund har jeg fundet en måde hvorpå jeg kan få ro, lidt smertestillende er der brug for, til nat får jeg lidt, det er så nærmest kun håndkøbsmedicin, jeg får det på recept. 2 stk. pinex og 1 ibuprofen 400 mg til nat sammen med 2 stk. Biosym Magnesium + 300 mg. Det har givet mig min nattesøvn tilbage.

Fiberrig kost

Med hensyn til tyktarmen har jeg fundet rimelig ro, det er her hen over min sommerferie. Der har kun været en enkelt dag med masser af uro. Først og fremmest har jeg sørget for, så fiberrig kost som muligt. Dog krævede det lidt tilskud, så nu indtager jeg 2×3 tsk. HUSK, 3 tsk. morgen og aften, har prøvet andre frøskalletyper, det er kun denne her der virker. Samtidig har jeg måttet ændre min morgenmad, eller rettere sagt, min mave var så sart, den havde svært ved noget som helst fra morgenstunden, før jeg gik af på ferie, den sidste uge af ferien og nu de 3 uger der er gået efter, har jeg spist All Bran Regular, prøver jeg andet, så giver det bagslag, og det er prompte.

Vitamin

Jeg har samtidig fået gang i en vitaminpille Omnimin Pure, som jeg tidligere har været meget glad for, og haft en gavnlig effekt af. Ved det er en lidt anden pris end Livol Multi Total 50+. Den bedste effekt giver Omnimin Pure. Om det er troen eller? Det ved jeg ikke. Sådan er det bare.

Tiltag

Om 2 uger vil der komme nye tiltag, altså til oktober. Jeg har stadig små daglige “slåskampe” med trætheden. Det er jo ikke forår, og vinteren er ikke kommet endnu, så der skal bare bygges på. De 2 sidste dage i oktober, skal jeg på kursus, Mindfulness på jobbet, derefter, altså fra 1. nov. vil der være Mindfulness dagligt for mig. Det 2 tiltag, altså det jeg begynder mig om 2 uger, og så Mindfulness, så håber jeg trætheden bliver reduceret. Jeg ved den ikke forsvinder, da den er kommet til mig, da jeg ikke har lyttet, til de signaler kroppen og sjælen gav, dengang i 90´erne og 00´erne. Hvorfor jeg har en diagnose der hedder, kronisk udbrændthed/stress.

Behageligt

Jeg kan nu gøre mit liv langt mere behageligt, lytte og værne om min krop og sjæl. Tage hånd om det der spænder ben, give mig selv en booster så benspændet kun bliver en udfordring.

 

6 Comments

 • Celena 17. september 2017 at 20:02

  Pas paa dig selv! We will all enjoy the time that you spend in blog land 🙂

  Reply
  • Abildjyden 18. september 2017 at 07:44

   Tusind tak Celena. Jeg kommer forbi når der er tid, og hygger mig hvert sekund.

   Reply
 • Pigen fra landet 18. september 2017 at 22:21

  Stilheden i blogland, har jeg også observeret. Mange af dem jeg har fulgt, er simpelthen holdt op med at blogge. Jeg selv har også gearet ned på det område, omend jeg er mere flittig på egen blog end hennsigten var, da jeg startede op efter min lange pause. Jeg har lige en masse ferieindlæg, der skal skydes af inden det forhåbentlig bliver ferie igen.

  Reply
  • Abildjyden 29. september 2017 at 07:45

   Jeg har nydt hvert af dine indlæg. Har dog igen haft brug for min tid igen var andre steder.
   Kan se der ligger nogle ulæste indlæg som jeg snart finder tid til at nyde.

   Reply
 • Malin 21. september 2017 at 20:39

  Kære Karin,
  Sikke et dejligt indlæg på mange måder. ❤️ Det har været stille i Blogland, vi må hellere komme i gang igen 🙂 Ofte er det jo grundet prioriteringer som du skriver – det går meget tid med at blogge, uanset om man elsker det eller ej. Men der er jo (heldigvis) også et liv ved siden af som skal passes og plejes. Hvor lyder det godt med det kursus! Heldige, heldige dig! Jeg håber at det er noget du vil holde fast i også efter afsluttet kursus, jeg tror virkelig på at det er SÅ sundt. Knus Malin

  Reply
  • Abildjyden 29. september 2017 at 07:51

   Kan mærke efterårsjævndøgn er passeret. Desværre er tiden til bloggen ikke fulgt med.
   Skidt pyt, jeg nyder livet, og glæder mig til at få fulgt lidt op på bloggen. Vejret i morgen kunne være dråben der prikker til mig 😂
   God dag til dig kære Malin

   Reply

Skriv et svar