Der løber meget vand gennem ……

Jeg var meget træt mandag, dog nåede jeg de ting jeg gerne ville, byttede rundt på tidsplanen, når trætheden kommer er effektiviten ikke på højde med standard. Min nr. 2. datter kom som aftalt kl. 11.15, så hun kunne nyde et bid brød, give bette pigen en flaske, sludre med bror og søster, de kom begge ca. kl. 12.00. Jeg sad med lidt syppe, medens de unge mennesker fik ganske flade rugbrøds madder. Jeg ville ikke stå med stor frokostbord, der var kun en god ½ time til at spise.

Yngste pigen tog søster under armen, og de kom til frisøren. Sønnen min og jeg hyggede med bette pigen, jeg skulle jo til syn, med den bil min søn havde fået godkendt torsdag, fra et værksted. Det at være onkel er en stor ting, og jeg bemærkede hurtigt, han levede op til denne opgave.

 

4. Jeg vil bokse med onkel Kim

 

Jeg var så i synshallen, gik der fra med en grim smag i munden, skal desværre møde der igen inden 4 uger, det er noget værkstedet burde have gjort mig klart. Jeg var ikke bare en lille smule sur, jeg var virkelig gal i skralden. Nå, videre i projekt holde mig vågen dagen. Hente vidunderet og sønnen (nå ja et af mine vidunder ;-)). Afleverede sønnen på job, og fandt så yngste pigen, var lige hos frisøren og fremvise bette pigen, og her blev der talt hårpragt, og ja, hun har altså allerede en del udgroning, skal hun bevare denne mørke farve, så var det nu, og ja, hun trænger jo allerede til at få håret tyndes, præcis som moderen. Ja, Ja, det var bare joke. Ja hun har meget hår, og ja, der er udgroning, men frisør, næh næh, ikke før pigen selv kan sidde, og er det så nødvendigt til den tid, nu får vi se.

Vi 4 piger tog ned i byen, vi ville lige ind og have en god kop kaffe, og børnene ville have italiensk is, jeg er en “sk…” til at huske navne på steder, derfor skriver jeg ikke stedets navn, flere ved måske hvor vi har været. Vi hyggede og bettepigen fik lige lidt at spise.

Turen gik op i byen, og der blev prøvet tøj, mine piger fik begge lidt til gadarobeskabene, bette stumpen og jeg passede os selv, vi mente begge vi ikke manglede noget.

Jeg tog afsked med alle børnene og barnebarnet, kørte hjem, fik lige lavet lidt tomatsuppe, ville lige tænde for min pc, og så skete det, jeg faldt omkuld, eller rettere, sad på min flade foran min pc og sov, vågnede ved en der ringede, nåede ikke at vågne helt før der blev lagt på, ænsede ikke at tjekke, fandt køjen, og ja, sov faktisk til kl. 10.00 i dag, hvis jeghar regnet rigtigt er det 14 timer, okay, passer fint, de 7 timer jeg var i underskud, og 7 timer for den nye nat.

I dag var så dagen hvor tandlægen var bestilt, jeg slap for en rodbehandling, det blev 2 store plastfyldninger, måtte bøje mig til en bedøvelse, som jeg fik besked på, det er jo den billigeste opgave, jeg kunne heldigvis nøjes med 1 sprøjte. Bliver der noget med disse tænder efterfølgende, så er det altså rodbehandlinger, det er surt. Jeg har en anden tand i undermunden, den kommer også som en udgift meget snart, den skal genopbygges, det er den dobbelt pris af det jeg lige har fået udført. Børnene begynder straks med, jamen hvorfor tog du ikke til udlandet etc., så skyndte jeg at gøre dem opmærksom på rejseomkostninger, benzinpriser, etc., så var det allerede blevet for dyr i forhold til det jeg måtte ofre her. Det er jo noget helt andet med broarbejde etc.

Jeg vil finde dynerne nu, læse lidt, kan mærke søvnen er meget tæt på.

 

 

No Comments

 • Marianne 9. juli 2008 at 07:43

  Sikke en hæsblæsende dag du havde – jeg blev helt forpustet….. Og hvor er vidunderet altså skøn – jeg kan næsten dufte hende….
  Sidste år brugte jeg knap 40.000 kr på tandlægeregning og jeg har før det været i udlandet og det var ingen succes. Fik betændelse helt op i kæben og der måtte en større operation til – måske der er andre der har haft bedre held…

  Reply
 • abildjyden 9. juli 2008 at 09:37

  Marianne:
  Jeg havde en travl dag, ellers var jeg da også faldet om meget før 😉
  Tak for de søde ord om mit vidunderlige barnebarn.
  Jeg er meget betænkelig med at tage til udlandet, det kan risikere at blive meget dyrere, hvis det går galt. Har dog set at i Flensburg bor der flere danske tandlæger, det er også noget billigere end her i DK, og jeg kender nogle mennesker i det Sønderjyske, så holde ferie, og få den tand bygget op, hm. tanken er der. Det lyder meget voldsomt det du har været udsat for, så jeg skal ikke hyle 😉

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak