Det at kunne rører andre

Jeg sad lige og fik kigget lidt rundt med lidt nyheder…

Hvad fangede mit øje, Roskilde Bank-aktier slagtet, DMI: Skybrud over København, Tip om socialt bedrageri breder sig, IPhone er på gaden og hackerne er klar. Der var ikke noget jeg sådan mærkede en reaktion på, da jeg læste teksten. Så intet har rørt mig, kommer mig ved eller….

Jeg læste derimod min morgenavis. Det der rørte mig var at 2 unge fyre udtalte sig, de er udstationeret i Afghanistan, ved den beslutning kom de meget tættere på familien, en af de unge mænd siger at det er første gang han har fået et kram af hans far.

Det var lige det kram der rørte mig, jeg ved der er mange mennesker der tager afstand fra at kramme, de lider af berørings angst, eller hvad vi kan kalde det. Mit liv har bestået af kram, nærhed, varme og kærlighed. Det var hele familien der havde for vane at kramme, min mors side er meget varm. Ja, jeg kan endda sove i ske med min tante. ”Vi elsker rødvin – vi elsker at sladrer – vi elsker at være kvinder”. Hun er lidt yngre en mig.

clip_image001

Jeg har indsat et billede et gammelt billede jeg har haft liggende, har nok hentet det for en 4 – 5 år siden fra nettet, det var i den spæde start på Windows Live Space, det var dengang intet kostede. Jeg vil opfordre andre til at give flere kram, det giver en fortrolighed, når der gives et kram. Det er sundt at kunne kramme, så på min opfordring – gå ud og del kram ud.

No Comments

 • Anita 11. juli 2008 at 11:57

  I min familie er vi ikke blevet opflasket med berøringer og store kærlige ord og det kunne jeg en overgang godt mærke, at jeg manglede. Idag krammer vi stadig ikke, men vi kan mærke samhørigheden alligevel og den betyder overordentlig meget! Vi føler, at vi hører til.

  Herhjemme krammer jeg livet ud af ungerne. De ved, at jeg elsker dem overalt på hele jorden og tilbage igen, for det er virkelig vigtigt for mig, at de ikke skal føle, at de har manglet noget i deres barndom 🙂

  Reply
 • abildjyden 11. juli 2008 at 22:33

  Anita:
  Dejligt dine børn kommer ud i verden for at give kram. Det at blive fodret med kram/kærlighed, det gør at glasset altid er halv fyldt.

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak