Det at vælge

Denne overskrift kan benyttet i flæng. Uanset hvor og hvornår, står vi overfor et valg, en beslutning. Jeg har valgt forkert, og det ikke kun 1 gang. Det er mange gange. Jeg har lært af disse fejl-valg / beslutninger. Trods det sker der stadig fejl.

Livet består af mange valg og beslutninger.

I dag har jeg tankerne på de unge mennesker. Det er gruppen der er født i 80´erne. Dengang de skulle beslutte, da var der højkonjunktur, derfor var der frit valg på alle hylder. Der manglede personale over alt. Samtidig blev de tudet ørerne fulde, der er arbejde til alle + mange flere. Da der er for mange ældre, i forhold til generationen der kan arbejde.

I dag står der rigtig mange arbejdsløse, og det er 80´er generationen + senior gruppen.

Hvad kan der gøres for disse uheldige?

Det er ikke muligt selv at tage en beslutning her. Har du valgt at tage en uddannelse, så er du låst. Du skal kæmpe for at vå lov til at arbejde med det du har lært, du skal kæmpe for at få erfaring. Hvis du tilhører seniorgruppen, så skal du stemme dørklokker, fighte og slås. Du skal træde på 80´er generationen (det er dine børn).

Jeg bryder mig ikke om denne livsholdning. Jeg har ikke dette gen, og jeg ved jeg ikke er ene om at mangle dette gen. Jeg kan ikke træde på nogen der ligger ned. Jeg vil hellere selv vende den anden kind til. Der er ingen der er bedre end, dig, mig, jer, os. Vi har alle noget at byde på. Måske var den første beslutning for uddannelse ikke rigtig. Derfor skal mulighederne for at skifte retning, afprøve flere muligheder, uanset alder, og antal uddannelser. Det vil koste penge i begyndelsen. Men på sigt er det vundet ind, plus giver overskud. Læste nemlig fornylig at alt for mange ikke bryder sig om deres arbejde.

Tænk hvis alle elsker deres job.

Det er præcis det jeg vil med livet, og vil ønske for alle.

Lær at elske det i foretager jer. Selv det at stryge skjorterne Smiley

På den måde bliver det meget lettere at vælge og tage beslutninger. Vi skal have lov til at vælge med hjertet, når det drejer sig om uddannelse og arbejde. På den måde vil indtjeningen være størst, og krisen med arbejdsløshed og folkesygdomme vil vende til det bedre.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.