Det blev Bronze

Hvor der det dejligt at se herre håndbold nu, gennem flere år har de selvfølgelig kommet hjem med bronze fra EM i dag er det jo den tredie i træk, men det har ikke været så spændende, sjovt og sprudlende bold tidligere som i år, det er ikke kun mig der siger det, en sportsjounalist nævnte at der var en del flere der fulgte håndbolden i år i forhold til de tidligere år, nå men det ved jeg ikke, jeg synes det var langt mere spændende fordi alle virkede glade, jublede som man ser når de spiller på klubhold, og jeg bemærkde at Lars Rasmussen udtalte at Wilbeck gjorde et stort stykke arbejde for at sammenholdet skulle være som i klub regi.
I morgen er det hverdag igen, da er der ikke mere bold,men allerede den 10. februar er der Vinter OL, i aften og nat sidder mange over Super Bowl, jeg har blandt andet en søn der sidder med en flok venner, ellers var jeg nok ikke så informeret, men det er da også blevet nævnt i TV Midt Vest. Sporten fylder en del her hos mig, men jeg vil ikke påstå jeg er nogen ørn til diverse regler, dog ved jeg hvad dommerkast, målspark etc., er
Ønsker alle en god uge.

No Comments

Skriv et svar