No Comments

 • Evald 15. oktober 2005 at 09:56

  Hej Karin!!Mange tak for dit besøg i mit space!! Også mange tak for de søde/venlige ord – dem er jeg glade for!!!!Også jeg følger noget sport i TV’et – og de to vindere er kvindehåndbold i landskampregi og selvfølgelig Danmarks fodboldlandshold – men et STORT SUK!!!! De kommer DESVÆRRE IKKE med til VM i Tyskland næste år – det fjerner lissom interessen for at følge VM’et så synes jeg!!!!Du har ret med hensyn til nedslidning på slagteri – om at ha’ et valg!!!! Jeg har en ret så høj uddannelse bag mig indenfor bank/finans (Var bankkasserer i ca. 9 år af min bankkarierre på 11 år), men jeg var "bare" så glad for arbejdet på slagteriet – barskt, men dejligt!! God akkordløn, godt arbejdsklima og et helt specielt godt kammeratskab!!!!Ja, THE WHO er et fantastisk band – bare en skam at mit idol (bassisten John Entwistle døde den 29.06.2002) – han var en éner på bassen – nok én af verdens bedste. Hans måde at håndtere en el-bas på, når jeg aldrig – men har da forsøgt ret så ihærdigt!!!!Et andet navn jeg har "taget til mig" er bandet Mink DeVille – med lederen Willy DeVille i forgrunden. Han er franskmand – bosat i New York og blev berømt under det du nok husker: Maratonrock fra Grugahalle i Essen!!!! Har lavet rigtig mange gode numre – både bløde og de lidt hårdere!!!!Kan i tre ha’ en supergod, -dejlig og -hyggelig dag/aften/Weekend!!!!Venlige hilsner fraRazor11952 (Evald) *smiler*

  Reply
 • sus 15. oktober 2005 at 10:39

  Jepper en NY prins ….hermed osse et tillykke ;-)God weekend KnuuuZ*SUS*

  Reply
 • Jane 15. oktober 2005 at 23:34

  Hej Karin!Hyggelig lille space du har her… OG ja et stort tillykke med vores tronarving, som så også er det "uden lovændring med tilbagevirkende kraft"….Fik du lavet dit hår som du gerne ville, jeg trænger også til en frisør tur… mit hår tror det er kandidat til at komme i Guiness Rekordbog…..Hav en rigtig god søndag….Hilsen Jane

  Reply
 • Lisbeth 21. oktober 2005 at 15:03

  undskyld jeg skriver uopfordret. jeg kan se, du skriver med sjus, som jeg sætter stor pris på – og evald, som er en rigtig god ven af huset.villle bare sige hej. og god weekend, selvfølgelig. håber du vil kigge forbi vores musikside – enten du er musiktosset som vi andre eller ej.kh lisbeth (og rune)buhl&røisæth

  Reply
 • sus 23. oktober 2005 at 00:02

  God natter til dig karin JOW tak så det hele min ven og nok osse det med man kunne huske sangene jeg sad sku og rockede til mange af dem *fnizer lige* Nu vil jeg se dyner og sider tak for din søde hilsen God søndag til dig KnuuuZ*SUS*

  Reply
 • Lisbeth 23. oktober 2005 at 08:09

  nej det var da en super fin og meget udførlig redegørelse. og ja, du er meget alsidig – det misforstår nogle som om, man ikke rigtigt har en smag, men det er helt forkert. det er da en kunst at kunne sætte sig ind i mange slags musik og ikke bare lukke af.kan sagtens følge dig mht tønder festival. troede bare lige du også skulle til at nævne langeland…- der har jo været mange super-år med fx runrig!!!som du kan se af vores mange mange links i yderspalterne er der mange af dine favoritter, led zeppelin blandt andre. og især synes jeg det er skægt, hvis favoritterne går igen i flere generationer – eksempelvis kan min datter på ti år lide deep purple og uriah heep….- men da i hvert fald også beatles og smokie og… ja, you name it.og selv om jeg plejer at sige, at jeg sidder lidt fast (af egen fri vilje) i perioden 1960-1990, så er det ikke helt sandt, for jeg samler fortsat på de nye plader der kommer med george michael og oasis og mange andre.der er baree noget ved 60’erne!!!skriv meget gerne igen. sjovt at snakke musik.og prøv om du kan få glæde af vore links.jeg har lige købt den nye med eric clapton og den nye med james blunt.kærlig hilsenlisbeth

  Reply
 • Lisbeth 23. oktober 2005 at 12:27

  ja tak!!! jeg skal love for det er sjovt at skrive om musik med dig – DU ANER IKKE, HVOR MEGET JEG KAN NIKKE GENKENDENDE TIL fra dit liv.et par eksempler: 1) korsang, indtil man bliver gift / flytter sammen med en.2) at komme fra et velstillet hjem og helst skulle høre detn "rigtige" musik.3) at komme fra en mindre by – og have en venstre-mand til far! og en farfar i byrådet.4) har heller aldrig ejet en BoneyM-plade, men lyttede til dem i radioen.5)

  Reply
 • Lisbeth 23. oktober 2005 at 12:35

  hov (jeg røg af) – fortsættelsen er her:5) har rendt meget til koncerter/festivaler – mest selvfølgelig Rock under broen – men også Kløften i Haderslev og mange andre, herunder sågar Ry Byfest i 1993….øh…6) har aldrig kunnet fordrage de boybands, du nævner! (selvom – har du tænkt på, at beatles var verdens første boyband, tihi)Vi er ikke uenige om mange ting. Jeg indrømmer dog blankt, at jeg ikke går op i klassisk, men det har sine årsager:Min far hørte kun klassisk og kunne ikke acceptere andet – og det hænger mig sådan ud af halsen den dag i dag. Det er lidt synd, men måske interessen kommer engang….Min søster synger gospel i Ringe Kirke!! – altså det er vildt at skrive med dig….Jeg tror du forstår, hvad jeg mener.Og gud, hvor er jeg glad for at jeg aldrig har vidst, at man ikke kunne høre Både beatles Og uriah heep… ha ha ha!!! – men jeg har fortalt rune om det, du dér skrev, og han kan huske det, lige som han kan huske, at man heller ikke kunne høre Både smokie Og slade… Men du og han er vist også samme årgang. Han siger også at man ikke kunne høre Både beatles Og stones…- men det handler om loyalitet overfor sit band, ikke om noget politisk. det er jeg godt klar over.skriv mere. det er rigtig sjovt.rock-knus fralisbeth

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.