Her til morgen sidder jeg stille med min morgen te, og nyder lidt Reiki Zen Meditation Music, jeg får besvaret en masse mails, sendt nye af sted, bevæget mig rundt i blogland, læst og kommenteret lidt her og der.

Morgen-formiddagsstund

Jeg åbnede op for en ”dør” i søndags, denne dør har blafret rundt her og der. Det at give slip, og tro på sig selv, turde at gå hele vejen, og sige det berømte ord nej har været svær. At indrømme, hvor ofte jeg er faldet, og ikke turdet gå hele vejen.

Jeg har mødt den rette hjælp. Min psykolog kan anspore vejen, og give mig værktøjer og lektier til at gå hele vejen, og det er her de små ting der tæller, hvert lille skridt er vigtigt.

Der er andre steder hvor det er de små ting der tæller, det opdagede jeg på min tur rundt i blogland. Flere bloggere har gang i en ” Ting du ikke behøvede at vide …..”, og det de fortæller, føler jeg er meget vigtig. Og det fordi det er de små ting der tæller.

Det at strukturere og lave en kalender  ”med huller til ingenting” er dejlig. Det har jeg ikke troet jeg ville kunne nyde, det betyder oversat stabilitet, for hullerne skal være kontinuerlige, på den måde bliver det en stabilitet, altså igen – Det er de små ting der tæller.

 

 

6 Comments

 • Mette 16. september 2015 at 10:54

  Åh, jeg elsker når den store familiekalender i køkkenet har huller:) Den har faktisk et hul på fredag og der er madfestival i byen så vi skal ha’ rigtig fish and chips til aftensmad:) Uh, vi glæder os:)

  Reply
  • Abildjyden 16. september 2015 at 20:03

   Hvor bliver det hyggeligt. Og velbekomme til jer alle, sådan lidt på forhånd 😉

   Reply
 • Cataeina 16. september 2015 at 15:25

  Jeg er også vild med den åbne kalender og elsker når jeg bare har tid til mig og ikke behøver at være noget for andre. Men det ved du jo. Jeg har f.eks masser af dejlig tid lige nu. Mandne er ikke hjemme og jeg sidder ved langbordet og læser blogs 😀
  Ha’ en dejlig fridag Karin.

  Reply
  • Abildjyden 16. september 2015 at 20:27

   Tusind tak – dagen har været så dejlig. Nu er min kalender præcis som jeg holder af den, en du vil nyde.
   Vejret byder sig til langbordet, og som jeg næsten kan fornemme, er der en chai Latte i glasset 😉

   Reply
 • Pia 19. september 2015 at 21:03

  Det er meget vigtigt at der er tid og plads til en selv. Jeg elsker også huller i kalenderen. Huller der betyder at man kan gøre lige nøjagtigt det man har lyst til.

  Reply
  • Abildjyden 20. september 2015 at 10:11

   Dejligt andre deler mit “must”.
   Disse huller er der brug for, ikke for at udfylde dem når de er der, men dejligt det er muligt. For hullerne kan jo udfyldes med tid til fordybelse, hvilket jeg holder meget af.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.