I går omkring aften, var jeg babysitter, det var kun et par timer, yngste var ude at bowle og spise, med kollegaerne fra praktikstedet, og svigersønnen deltager i Avis Marathon, de mødes onsdag og søndag, hvor de løber sammen, og bakker hinanden op.

Vidunderlig hjemmegjort slange

Vidunderlig hjemmegjort slange

Ja, det er min rangle

Ja, det er min rangle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var lige ved spisetid jeg kom, og tog over, Otto er begyndt på mos, og det går fremad, jeg tog over, mormor fik fornøjelsen og han spiste op. Herefter blev vi enige om, det var legetid, en times tid masser af snak og leg.

Kunne se trætheden meldte sig, og klokken var jo også blevet 19.00, det er ca godnat tid. Mon mormor kunne putte, Jeg fik fundet natdragt og nat flaske fundet frem, sang godnat sang, hvilket morede han gevaldigt, men langsomt faldt øjnene i.

Nu glæder jeg mig til en dejlig lang søndag sammen med ham. Det bliver hele dagen, bare ham og mig. Yngste har en 11 timers vagt, og svigersønnen et løb, lidt langt hjemmefra. Så søndag bliver Otto mormor forkælet J

 

 

 

 

 

4 Comments

 • Madame 27. marts 2015 at 16:41

  Det lyder vel nok dejligt, at du skal være sammen med ham igen på søndag – jeg forstå din store mormorglæde!

  Reply
  • abildjyden 29. marts 2015 at 07:29

   Jeg nyder hver en stund.
   I går var vi i gågaden, yngste manglede et bundt mere til projekt uglepude, Otto lå og sludrede hele vejen, han var ikke træt 🙂

   Lige om lidt går turen over til ham. Det bliver dejligt. Glæder mig.

   Reply
 • Catarina 28. marts 2015 at 06:20

  Hvor er han altså bare skøn og hvor lyder det altså dejligt med en søndag i selskab med lille prinsen. Det er altså helt vildt så hurtigt tiden går – er han “allerede” begyndt med mos. 😀
  Når ejg sådan ser dine billeder og hører din beretning, så virker han som en meget tillidsfuldt og roligt baby. 🙂

  Reply
  • abildjyden 29. marts 2015 at 07:33

   Yngste havde læst at det var 4. mdr alderen mosen indgår, så ja, det er allerede 2 måltider om dagen. Han vil dog helst have grønsags mosen 🙂

   Han er begge dele, gråd er en sjælden ting for ham. Vi talte om det i går yngste og jeg, hun er så glad for han er så tillidsfuld og rolig.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.