Det er hverdag eller

Smuk solopgang over hustagene

I dag er det hverdag for mig, dog ikke en helt almindelig hverdag, der er underbemanding på jobbet, så vi har været nødsaget til at slippe arbejdstiden, så i dag møder jeg først kl. 11.30, det er sent, men hyggeligt for mig, så kan jeg få sendt sønnike godt af sted. Han har jo været her hos mig siden 1. juledag. Så hyggeligt.

Mange skriver om at have afmonteret julen. Sidder her og er lidt ambivalent i tankerne, for jeg forstår godt det skal ned og væk, for det er meget snart et nytår der skal tages hul på. Men samtidig har jeg en tradition der lurer i mine tanker, noget med Helligtrekonger, og sidst men ikke mindst min egen opvækst, 1. januar. Denne dag blev benyttet til tømmermænd og afmontering af jul. Nu får vi se hvilken dag det bliver for mig.

I dag nyder jeg solen er fremme, morgenstunden var meget smuk.

Ønsker alle en vidunderlig dag.

8 Comments

 • Catarina 28. december 2015 at 21:29

  Det har været dejligt solskin, i hvertfald i formiddags. 🙂 Håber du havde en ok arbejdsdag og ikke alt for mange opgaver med hurtige deadlines. 😉

  Reply
  • Abildjyden 30. december 2015 at 08:30

   Det var dejligt vejr mens jeg havde fri, eftermiddagen var lidt barsk, og tirsdagen fortsatte. Godt jeg har fri til den 4/1 nu.

   Reply
 • Lene 29. december 2015 at 09:49

  Håber arbejdsdagen var god ved dig og mon ikke du pludselig ved om julepynten skal blive hængende lidt endnu 🙂

  Reply
  • Abildjyden 30. december 2015 at 08:32

   Julepynten bliver hængende i dag også, har en aftale med yngste og barnebarnet, vi vil hygge sammen.
   Arbejdsdagene mandag og tirsdag blev lidt mere end godt var. Var total kvæstet begge dage. Godt der er fri til mandag den 4/1 nu.

   Reply
 • A+K/VenterPaaVin 30. december 2015 at 13:43

  Jeg juledetoxer også i disse dage, det sidder stadig lidt i kroppen 😀

  – Anne

  Reply
  • Abildjyden 31. december 2015 at 08:30

   Og vi er ikke alene om det. Glædelig bagjul og godt nytår til dig Anne

   Reply
 • Pigen fra landet 30. december 2015 at 21:23

  Jeg plejer at tage julepynten ned mellem jul og nytår. Det når jeg ikke i år, men jeg satser på at få det ned i weekenden, så er det nemmere at fjerne støvet 😉 Der er som du ved, vendt lidt op og ned på mine dage, men nu kan Allan da klare sig selv. Det letter alt sammen og det gør julepynten nok også, før eller siden 🙂

  Reply
  • Abildjyden 31. december 2015 at 08:32

   Nu er det vi skal sige pyt. Der er jo dage frem til søndag den 3/1-2015 inden hverdagen banker på, og med det du har at løbe efter, så kan det jo være du først for pynten ned der.
   Godt nytår til dig og dine.

   Reply

Skriv et svar