Det fik jeg også klaret

Jeg har længe været generet af mine armbåndsure og mit dejligt lomme/kæde ur ikke fungerede, de manglede alle batteri. En dag i min ferie huskede jeg at have dem med, så jeg kunne komme forbi urmageren. Det blev klaret på ½ time, hvorfor har jeg dog gået rundt og ladet mig irritere over noget så simpelt, en halv time skulle jeg da kunne finde fra J

Mit sortiment af ure

Mit sortiment af ure

Lomme/kædeuret kunne jeg selv klare, og jeg blev provokeret til dette, og det var så her jeg var blevet klar over at oprydning i mine gemmer var nødvendigt, for et af de batterier jeg fik isat var dødt, hvorfor havde jeg ikke kasseret det?

Alle ure er billige, måske billigere end at holde dem vedlige med batterier, men for mig betyder prisen ingenting. Jeg holder af hvert af dem.

Nu kan jeg følge med i tiden.

Nu med ur på armen

Nu med ur på armen

4 Comments

 • Madame 16. august 2015 at 13:12

  Godt du fik det gjort – og hvor er de fine alle sammen!

  Reply
  • Abildjyden 16. august 2015 at 21:49

   Tusind tak, de er som de skal være, altså til den person der bærer dem 😉

   Reply
 • Catarina 16. august 2015 at 20:05

  Det er nemlig hurtigt klaret og helt fjollet at vi ikke får det gjort noget hurtigere, men lader os blive irriteret over at urene ikke virker 🙂
  Det er nogle skønne ure du har Karin 😀
  Ha’ en vidunderlig søndag aften. Klem fra Fyn

  Reply
  • Abildjyden 16. august 2015 at 21:58

   Tak og i lige måde til dig du skønne kvinde.
   Det er fjollet, det var da du fik handlet, jeg blev klar over min irritation. Jeg husker så at slå dem fra, dem der ligger i skuffen, og stiller det ur, der er i brug 🙂
   Yngstedatteren drillede mig, at det ikke kostede mere, og bruge den energi på irritation, hun lovede mig at skubbe til mig hvis der bliver en næste gang 😉
   De passer til mig, til min garderobe, til min personlighed.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak