Jeg ved da godt det regner, og jeg ved godt vi er mange der længes efter sol, varme, masser af forår, hvor de smukke lysegrønne farver krydres med blomster i de lyse sarte farver. I dag er det jo forårsjævndøgn, og om få dage går vi til sommertid.

Som jeg skrev i mit indlæg fra sidste uge er jeg begyndt i nyt job. Den mavefornemmelse jeg gik ind med onsdag i sidste uge, bobler stadig her i skrivende stund. Jeg er glad hver morgen, og går hjem med en dejlig fornemmelse for, dagen har været god. Jeg er kommet godt i gang.

Jeg er ikke god til at finde regntøjet frem, pakke fodtøjet i poser og finde gummistøvlerne frem. Det vil jeg lige arbejde lidt med, skidt pyt det blæser, regn det er øv, brillerne bliver våde, hvor er pudsegrejet, okay jeg er pylret, så jeg må lige arbejde med det.

Fredag da jeg fik fri og weekenden blev skudt i gang, skulle jeg et smut ned i byen, på biblioteket, en bog jeg ventede på, kunne jeg få fingrene i. Lidt praktiske to do, og lige noget jeg vil afprøve til mine øreringe blev købt. Det er fantastisk, det er bløde låse til stikkerne, frygtede jeg ikke kunne tåle dem, her i skrivende stund er der ingen udfordringer, så nu ved jeg hvilke stikker jeg gerne vil give mig selv her engang i foråret. Jeg forvildede mig forbi Baking Sins, det var muligt at købe nogle meget små kager, købte 4 stk. til fordeling hen over weekenden, andre ville måske spise dem fluks, det kan jeg ikke, og ja, der var lige en cafe latte med, og det er lige min favorit der kom med hjem.

Den forgangne weekend, der igen var en weekend, fri fra job mm. Fredag aften fik jeg æren af at være chauffør for yngstepigen og kollegaer. De skulle hentes i Herning, efter en dejlig aften med spisning og Chippendales i Kongrescenteret. Jeg var hjemme igen kl. 0.30. Pyha hvor var det tåget omkring Holstebro. Sigtbarheden var meget lav. Alle kom godt hjem. Det var for øvrigt en dejlig fornemmelse jeg kunne hente, da hun var i den alder hvor fredag og lørdag betød byture, kunne jeg ikke hente, jo på cykel, desværre ikke i bil, det kan jeg nu, det er en fornøjelse.

Lørdag blev jeg inviteret med til MGP-Show 2023 i Boxen i Herning, í selskab med guldklumperne Otto og Frida. Det var så hyggeligt. Tusind tak for fantastisk selskab, trods yngstepigen og jeg virkelig trængte til at komme væk fra de sæder vi var blevet placeret på. Sidde der i flere timer, pyha. Godt vi lige fik 20 minutters pause midt i showet. Både Otto og Frida vil gerne opleve det rigtige show, altså det der bliver sendt i TV, og ja, sidde nede på de dyre plader, allerhelst helt oppe foran. Ønsker yngste god fornøjelse med at sidde i kø, håbe på der er held. Ved det kunne evt. være en julegave ide, nu må vi se. Billetterne til 2024 bliver først frigivet i efteråret, og ja, bliver det så i Herning? Nu får vi se.

Søndag valgte jeg som en dag der kun var mig, lukket inde i en lille boble. Det er dejligt, jeg læste, lyttede lydbog og plejede mit eget selskab.

Ugen her består af arbejde og mit eget selskab. Det er dejligt, søndagen fortsætter hen over hverdagene, det er givende, gør jeg kan tage imod alle de nye indtryk og læring jeg får gennem det nye job. Når jeg har været hele paletten rundt, og gentagelserne tager fat, kan jeg igen tænke ud af boksen arbejdsmæssig, og eftermiddagene få ekstra krydderi. Foråret er forude, det bliver så dejligt. Jeg vil krydse fingre, for vi får en påske med forårsvejr, så krukker kan fyldes med farver og det visne kan køres på forbrændingen.

4 Comments

 • Lene 25. marts 2023 at 10:04

  Det lyder som dejlige dage, og godt at du har en god fornemmelse af dit nye arbejde. God weekend til dig.

  Reply
 • Catarina 25. marts 2023 at 16:08

  Aiii hvor lyder det nye job bare lige som noget for dig og det med mavefornemmelsen er altså ikke noget man skal lade være overhørig. 😀
  Du har nogle dejlige weekender og med masser af så fornøjelser ligesom der også er plads alenetid. Skønt !
  Nu må du have en dejlig lørdag og søndag og så bliver det igen lidt mørkt om morgen når vi skal afsted – lidt træls, vil heller beholde den tid vi har hele året. 😉

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 25. marts 2023 at 17:50

   Der er noget med mavefornemmelser 🤞🤞 som sagt glæder mig til på mandag.
   Nyder der er plads til lidt af hvert, både det langsomme og ja, lidt fart på 😍
   Jeg tænkte også lige på det med lyset her i morges hvor jeg kørte til bageren, og ja, det er så lyst når jeg finder dyner søndag aften.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.