Jeg måtte lige skrue lidt ned. Hvordan gør man det bedst. Jo, det gør jeg ved at finde en bog frem. Denne gang blev det så den første bog i 2 bind, jeg læste færdig. Min far gav mig opgaven, han mente jeg havde brug for at trække vejret, og ikke drøne derud af i meget højt gear. Det var en stor opgave til en pige, på vej fra barn til pubertets pige. De er gamle, endda 10 år ældre end mig. Det er tilbage til dengang navneord blev skrevet med stort, bolle å er dobbelt a, (at skulle noget) skulle blev stavet skulde.

Jeg kom gennem værket dengang, og det blev jeg meget glad for, da min/vores konfirmationsforberedelse var bygget op om Lykke Per, den blev læst højt, og vi diskuterede det læste. Havde jeg ikke læst bøgerne, tror jeg ikke på, jeg ville have husket det i dag. Det blev ikke den jeg valgte, men den gav mig roen til at fordybe mig.

De 2 yngstes konfirmationsforberedelse havde også et tema, det var The Matrix, derfor fik jeg set disse film, så jeg kunne følge med i snakken omkring spisebordet.

Da jeg fandt frem til det jeg ville læse, blev jeg klar over det var søvn jeg manglede. Jeg kunne ikke holde fokus. Så i øjeblikket sover jeg lidt mere end sædvane. Jeg var blevet orienteret om trætheden ville blive enorm, når der arbejdes på højtryk, med oprydning i rygsækken.

Derfor holder jeg mig til musikken, og mindre artikler/noveller/radiodrama/tema, debat programmer/film etc. Og min træning.

Denne søndag bruges til mere personlig proces + træning. Der er også lidt praktisk to do.

4 Comments

 • Pia Charlotte Schultz 26. maj 2013 at 10:32

  Gode gamle Lykke-Per, den er læst for mange år siden, kunne være man skulle finde den frem, jeg har ellers lige støvet brødrene Grimm af, så en supergod film og kom til at tænke på den gode gamle bog.

  Jeg er jo nostalgiker og finder megen ro og glæde med de gamle radio programmer i vor forening.

  Reply
  • abildjyden 27. maj 2013 at 08:18

   Det er dejligt at finde bøger, der tidligere er læst, og dejlige at genopfriske.

   Jeg besidder både nostalgi og fornyelse, lave en cocktail så er jeg lige der. Udvikling er en nødvendighed.

   Reply
 • Catarina 27. maj 2013 at 17:37

  Jeg bruger mere og mere tid på at læse, da jeg på den måde geare helt ned 🙂 Men jeg er heller ikke god til at læse når jeg kommer i seng, for jeg er som regel for træt og har brug for mine 7-8 timers søvn, for at få en hverdag til at fungere. 🙂

  Reply
  • abildjyden 28. maj 2013 at 16:09

   Dejligt der er flere der har brug for de 7 – 8 timers nattesøvn.
   De der siger man kan sove når man bliver gammel, vælter omkuld med en eller anden livsstils sygdom. Desværre vil det ikke trænge ind.
   Skønt at læse, ved det kommer igen 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.