Det kan ske

I dag sendte jeg en invitation rundt om et foredrag der hedder Glaspigen, foredraget er med Karin Dyhr, det er den 20/11 kl. 19.00, Prins Henrikssal -  Danmarksgade 13 – 7500 Holstebro. Tilmelding, enten på gruppen på FaceBook eller på telefon 4050 4575 Selvhjælp Nord.

Jeg sendte invitationen rundt til de venner jeg har på FaceBook, der bor i området af Holstebro. Pludselig kom der et angreb  ind på væggen, eller hvad det nu kaldes. Der var en der var meget fortørnet over jeg kunne finde på at invitere, om det var fordi jeg mente hun havde brug for det. Årsagen til jeg sendte det rundt var af almen interesse. Mente det var voksne mennesker jeg sendte rundt til, og de selv kunne vurdere om de først og fremmest kunne den dag, og om de var interesseret. Såre simpelt, enten melde til eller melde fra.

Jeg fik lige behov for at skrive det her, jeg blev klar over, hvor hurtigt dette ville kunne udvikle sig. Jeg valgte at skrive retur, jeg havde sendt invitationen til alle blandt mine venner der boede i og omkring Holstebro, og var de ikke interesseret så regnede jeg med de meldte fra, og ja, var de interesseret så meldte sig til, ikke andet.

Hvor kan det hurtigt gå galt.

No Comments

Skriv et svar