Det sker af og til

at jeg får et andfald, hvor jeg har brug for at udtrykke mig om mine holdninger og tanker, jeg fik luft i går, det var dejligt. 

I går var jeg omkring for fodre Sille, (den lille familie er i sommerhus – har fået dejlig livstegn). Det blev lidt senere på dagen end jeg havde planlagt, skidt pyt jeg har jo tiden, dog var der mange mennesker omkring vores lokale Rema1000/Aldi, trafikken af cyklister, biler og gående. Hjemturen fra 2 folkeskoler, Gymnasiet (HF/STX) ,Teknisk skole HTX, EUX, Handelsskolen HHX – EUX – jeg kunne fortsætte, for jeg har “glemt” en masse andre, både uddannelser og erhverv. Det jeg mærkede var hverdagen er gået i gang for de fleste, og samtidig kunne jeg nyde den indre ro jeg har fundet frem.

Sille

Sille

I dag vil jeg ………………………, har nogle planer, må se om de bliver realiseret. Det jeg ved med sikkerhed er, jeg vil ud og nyde solskin, masser af solskin siger de, nej ikke varme men tørvejr. Om det med vejret holder stik ved jeg først til aften, vi får se. De planer er kun hvis 🙂

Jeg tæller ned, i dag om en uge ved denne tid sidder jeg med yngstedatteren og Frida højt oppe over skyerne, på vej mod Kreta.

6 Comments

 • Catarina 12. august 2016 at 07:08

  Ja, nu er hverdagen for de aller fleste igen skudt i gang og det kan pludselig mærkes i trafikken. Dejligt at du stadig har den indre ro med dig og bare kan nyde, at det ikke er dig der skal nå en masse på kort tid. Fortsat od ferie søde Karin og lige om lidt…… sommer og sol. 😀

  Reply
  • Abildjyden 12. august 2016 at 10:00

   Tusind tak 🙂
   Roen er nødvendigt.
   (må indrømme en ting ikke er på plads. Min tur med maven i nov/dec. den hærger min krop endnu. Når hverdagen igen skydes i gang, så kræver det fuldt fokus.Jeg gør hvad jeg kan allerede nu, dog er der enkelte ting der først kan træde i kraft, når hverdagen indfinder sig,)

   Reply
 • Mette 12. august 2016 at 10:21

  Hi hi det må nu være dejligt, at gå rundt og slappe af blandt alle dem der er tilbage i hverdagen:) Bliver så skønt for jer med rejse lige om lidt.

  Reply
  • Abildjyden 12. august 2016 at 10:53

   Det er så dejligt at have tid når andre løber stærkt.
   Du kan tro vi glæder os.

   Reply
 • Celena 12. august 2016 at 21:52

  Enjoy! What a beautiful sky… and cat 😉

  Reply
  • Abildjyden 13. august 2016 at 08:57

   Thanks. I dag er himlen bare grå i grå 🙁

   Reply

Skriv et svar