Nu er der taget hul på den sidste måned i 2022, den første vinterdag iflg. kalenderen, og ja, det er koldt vi blev mødt af en smuk rød solopgang, Frida og jeg fik en god snak om det, på cykelturen, da jeg fulgte hende i skole i dag 1. december, så hyggeligt. “Ups. Glemte lige at uploade torsdag”

Jeg fik jo julepyntet mit hjem i lørdags, jeg sætter en ære i at være klar til første søndag i advent, og det nåede jeg også i 2022. Derfor var det så nemt at tænde kalenderlyset, da den var klar.

Jeg har traditionen tro min nedtællingskalender, englen med 24 hjerter. Den er fra 1977, og følger mig stadig hvert år. I 2017 fik jeg en julekalender der er skrevet af Peter AG, den læser jeg den daglige historie gennem hele december, det har jeg gjort hver år siden 2017, det gør jeg gerne til min eftermiddagste, eller til godnat teen, i år har jeg jo fået en te kalender med løsvægt og 24 forskellige smagsvarianter, dem vil jeg nyde med et stykke chokolade fra min easis kalender. Hvilken luksus. Derudover er der julekalender i TV. Nu får vi se hvor mange jeg vælger at kigge med på, det må tiden vise. Ved at jeg må huske og se Tinka på tv2, jeg skal være opdateret når jeg mødes med Frida og Otto, og vi skal jo helst være lige langt. Det kunne jo være de kigger med hos mig i stedet for.

Vejret den 1. december har været meget forskelligt. Jeg får en opdate på OneDrive af billeder gennem årene på den aktuelle dato. Så billederne fra sidste år, mindede mig lige om en tur Frida og jeg var på kort før spisetid. Jeg tager ofte motorvejen fremfor ringvejen, når jeg skal til Mejrup, og det skulle vi, da Otto havde en lege aftale. Frida og jeg var enige om, det ikke var så sjovt, når sneen bare væltede ned, viskerne kunne ikke følge med, og det at skifte vognbane fravalgte vi. Så skidt pyt da vi kom ud af bilen, for da var alt om turen glemt.

I 2012 var er rigtig meget sne, det var så smukt, jeg gik hjemme da jeg var sygemeldt, derfor nød jeg det ekstra meget, og oplevelsen er stadig i mine erindringer, og i dag var den så i min update, der desværre først bliver uploadet 2. december, der selvfølgelig er begyndt med låge nummer 2.

4 Comments

 • conny 5. december 2022 at 10:45

  Tak for kig til nogle af dine nisser – og tilbage i tiden. Det er så hyggeligt, når man bliver mindet om, hvad der er sket på den og den dato.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 6. december 2022 at 09:11

   Jeg nyder denne lille påmindelse jeg får fra OneDrive. Jeg ved godt FaceBook har en lignende, den fulgte jeg tidligere, nu kan der gå dage hvor jeg ikke er forbi.
   Velbekomme

   Reply
 • Catarina 6. december 2022 at 19:32

  OG du har også fået pyntet på bloggen her med sne 😀 Jeg har efterhånden i snart mange år ikke været “klar” med julepynt osv. det tager jeg som det kommer og hygger mig på den måde, men at få lidt frem igennem en uges tid. Dejligt at du har nogle nedtællingskalendre som du kan læse i og hygger dig med. 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 11. december 2022 at 09:04

   Som jeg skrev i tidligere kommentar, så er vi alle forskellige, har hver vores måde at skabe måden vi varmer op til julen.

   Jeg fik den skønne hjerte/engle nedtællingskalender at min værtsfamilie, da jeg var pige i huset tilbage i 1977.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.