Det var bedre

Morgen meny

Morgen meny

Så fungere min mave en hel dag, og dagen efter. Frugten variere jeg lidt, det kan også være tørrede tranebær eller rosiner der finder vejen til skålen. Det bliver spædet op med skummetmælk, ikke med det som rigtig mange siger de spiser, skyr. Jeg holder mig til min 5-gryn, med fyld og mælk,  og nej,  jeg er ikke sponsoreret af Kornkammeret, 

Når jeg har fridage, weekend eller lignende har jeg en vidunderlig opskrift, den vil jeg finde frem igen på onsdag, og gøre klar til torsdag morgen. For jeg holder også af forskelligheden på hverdage, fridage og weekender 🙂

2 Comments

 • Catarina 13. maj 2015 at 10:31

  Det ser altså ret så lækkert ud Karin – gid du kunne være hjemme hos mig og sørge for at jeg fik sådan en lækker morgenmad. 😀
  Dejligt at di mave igen fungere – og så må du jo huske at æg ikke er morgenmad. 😉

  Reply
  • abildjyden 13. maj 2015 at 23:55

   Tusind tak. Jeg stiller frem om aftenen, og mens vandet koger til teen, snitter jeg, det tager ingen tid. Og bare rolig, nu husker jeg det med æg om morgenen, og afprøver det ikke igen 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.