Det var ikke så slemt

I dag er bilen blevet afleveret – 14 dage ca, nå jeg kan ringe på tirsdag i næste uge for nærmere information. Har både et direkte telefonnr. jeg har også en mailadresse. Dejligt.

Så var det lægen, ja, mit kalium var lavt, dog var han ikke så bange, det var/er den læge der har fulgt hele forløbet. Det er et lægehus jeg hører til. Har selvfølgelig min egen læge, dog har han ikke haft med denne sag at gøre, var ikke klar over hvad vi har arbejdet med. Jeg fik ændret lidt i mit medicin, fik ændret 2 ting, skal have taget en blodprøve igen på tirsdag, der er svar onsdag. Måske er jeg ikke tilfreds med det medicin jeg får, de vandrivende, jeg kunne så fint få højere dosis, jeg er begyndt med laveste dosering.

Jeg brugte ikke tid på min tennisalbue hos lægen i dag,den er storslem efter jeg frøs min arm i lørdags, i dag tog jeg omkring et solarium, går med langærmet trøje, og sidder med en dyne over armen, den bliver ved med at fryse, helt om i skulderen. Jeg vil først tage det op efter den 26. juni, jeg er jo snart færdig med rengøringen på jobbet, det er mærkning og oprydning nu. Og får jeg de 6 ugers sommerferie med ro i armen, så kan jeg fint komme ovenpå igen. Dog vil jeg have en sludder med lægen om min albue, så de er bekendt med det.

Nu er sommeren slut? Det var denne dag sidste år sommeren sluttede, vi havde et skønt forår sidste år, det husker jeg, jeg gik nemlig hjemme, jeg var meget brun, mener jeg er mere brun i år 😉 Ønsker mig en lang og god sommer, jeg vil gerne der er god sommeraftener både i august og september, det er så skønt, ja, juli må gerne byde på mange skønne dage ved stranden, hyggelige aftener hvor jeg tager på udflugt. Jeg tror ikke på sommeren er slut, den tager bare lige en pause, de sidste par uger af læseferien, de sidste uger inden ferien skal der lige regne lidt, finde sommeren, med godt vejr om dagen, en lille byge om natten, og temp. til alle, omkring de 25 – 26 grader om dagen, ikke meget vind.

Har lige fundet ud af, der er en serie jeg er vild med, den er hver aften på kanal 5, det er fra kl. 21 – 22 Criminal Mind. Jeg er vild med profil beskrivelser.

No Comments

 • piacharlotte 11. juni 2008 at 08:48

  Hej Karin,

  Så både du og bilen går til doktor, ja, der ser man.

  Det med tennisarm / tennisalbue er noget skidter mög at få. For vel omkring 10 år siden, havde jeg gevaldige problemer med tennisarm. Jeg led af det vel omkring 1år i sidste omgang, kunne knapt heller skrive på PC og den slags.

  Jeg havde det samme problem i begyndelsen af 90’erne, årsagen blev konstateret väre monotome bevägelser, bl.a. bar jeg altid tasker og tunge ting med venstre arm/hånd.

  Det hele kom som et lyn fra himlen, en morgen jeg skulle åbne for vandhanen på väggen, jeg kunne simpelthen ikke dreje hanen op. Kunne ikke lyfte tändstikäsken for at stryge en tändstik – jeg blev skrämt.

  Idag er der ingenting, jeg tror klimaet hernede har en stor indflydelse på min krop, bl.a. smerter i ryggen har jeg ikke haft siden jeg flyttede herned i varmen.

  Önsker dig en god dag og håber som du siger, lidt regn og masser af sol igen.

  Pia-Charlotte

  Reply
 • abildjyden 11. juni 2008 at 13:52

  Hejsa Pia-C

  Ja, det med tennisalbue er noget mærkeligt noget, folk omkring forstår ikke hvad der sker, det er kun dem der selv har prøvet det. Min historie er også lang omkring den, ca. 10 år. I dag har det stået på siden marts 2007 med op og nedture, det er derfor jeg er i arbejdsprøvning, jeg skal tjekke hvor meget jeg kan holde til. Jeg ved det er rengøringen der har været for voldsomt. At armen så lige bliver kold i lørdags (27 graders varme hihi).
  Jeg kan fint følge din tanke med varmen. Jeg har det ikke så godt pt., ja, når vindstyrken er over de 5 m/s, og temp er under 22 grader, da skal jeg pakke mig meget ind, ja, selv i uld for ikke at få det skidt.
  Nok om mit pylren, jeg vil langt hellere være optimist, vil meget hellere grine og have det sjovt, ikke have disse bekymringer.

  Kram fra Karin

  Reply

Skriv et svar