Nu er Påsken 2022 godt brugt. Den er blevet brugt på total afslapning, krydret med lidt twist her og der. Der har ikke været en eneste påskefrokost, og skidt pyt. Så er der ikke masser af madspild, og jeg har ikke været skyld i overfyldte maver.

Jeg har fået gået nogle ture helt uden telefon, bare været mig. Læst og lyttet til nogle bøger, og nej, ingen reklame for hvilke bøger. Jeg glemmer at liste. Måske det kommer til mig lige pludselig.

Jeg har haft besøg. Først kom Frida Langfredag. Vi kørte direkte på kirkegården for at sige hej til Oldemor og Oldefar, desværre var det meget koldt, så det blev et kort visit. Derefter fik jeg vist hvor jeg boede som barn, prøvede at visualisere hvor min gynge var, og mit yndlingsklatretræ, og ja, det skønneste blommetræ. Lidt svært når vi er på en P-plads, derefter kørte vi forbi min skole. Ville have været forbi det sted hvor de surfer ved Ringkøbing, da vi havde et ærinde i Velling, men det var bidende koldt, Frida ville hellere hjem, hjem til mig.

Lørdag var det tydeligt vejret havde ændret sig og til middag kom Onkel, min søn. Han hentede Otto, og vi 4 var ude i en Put And Take, Otto har spurgt til at få lov at fiske. Der var desværre ikke bid, det var lidt kedeligt. Der var et minde fra Torsminde i sildesæsonen, hvor der ofte var 5 eller flere sild på, når der blev trukket ind. Det var noget øv, og dog hyggeligt.

Otto lærer at kaste snører

Frida ville gerne have Otto sov hos mig, og jeg blev overtalt. Onkel spiste med, og hjalp til med at rydde op efter aftensmaden. Da han var kørt mod Ry, giv i en tur.

Søndag var en tidlig stille og rolig morgen, der blev både leget og ja spillet lidt både sammen og hver for sig. Formiddagen blev afsluttet med en tur i Anlægget hvor ænderne blev fodret, leget på de grønne områder og på legepladsen, før begge børn vendte hjem. Frida hjem til et nymalet og ændret værelse.

I går mandag blev der vasket i bund og travet en tur. Og sidst på dagen tog jeg med Yngste datteren og Otto i skoven, så hyggeligt, vi valgte den korte tur på 3 km., allerede efter få hundrede meter, mente Otto vi var i mål, heldigvis var der en del forskelligt på vejen der kunne aflede ham, så vi nåede i mål. Han er lidt utålmodig, i dag sker der jo noget ud over det sædvanlige. Vi tager til Mallorca.

God hverdag og arbejdslyst til dig derude.

8 Comments

 • Ann-Birgitte Pedersen 19. april 2022 at 08:06

  Gode billeder fra en dejlig påske, hvor der var kvalitetstid med børn og børnebørn. God tur i dag

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 28. april 2022 at 07:32

   Tak skal du have. Ja det var en fantastisk påske.
   Og en vidunderlig ferie 🏝🍹☀️🍷

   Reply
 • Ellen 20. april 2022 at 16:33

  Fredelige påsker er okay – det kan hurtigt blive for meget, hvis der er alt for meget familierendsammen. Det samme gælder for julen, hvorfor mine søskende og jeg foretrækker at mødes uden for højsæsonerne, hvor kalenderne ikke er så besatte.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 28. april 2022 at 07:36

   Min familie er ikke til det vilde, det samme gælder julen.
   God ide med at mødes udenfor højsæsonerne, det krydrer alle tider på året.

   Reply
 • Catarina 27. april 2022 at 08:23

  Sikke end dejlig påske du har haft Karins og nu med en dejlig ferie i forlængelse, det bliver ikke meget bedre og en skøn start til det nye job. Synd der ikke var nogen fisk til Otto, men så må de bare afsted igen 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 28. april 2022 at 07:52

   Jeg har nydt både påsken, og nu en brugt ferie. Pyha det var koldt at lande i Billund kl 23.15, sko og strømper var i kufferten, så det var sandalerne.

   Min søn talte om en tur med hornfisk. Nu får vi se om de når det inden sæsonen er slut

   Reply
 • Venterpaavinblog 1. maj 2022 at 18:41

  Bøger og gåture skal man aldrig kimse ad!

  God tur♥️ Håber det bliver skønt og i holder solen igang indtil jeg skal afsted.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 9. maj 2022 at 06:33

   Det var en god tur, jeg havde ikke nok bøger med, troede børnebørnene tog mere af min tid 😉
   Og har allerede luret solen varmede i de dage i var på Mallorca, så skønt for jer.🌞

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.