Dette er lige en prøve

 

Jeg kan endelig hitte ud af at sætte et billed ind – det var jeg sørme lang tid om, altså et billed som ovenfor. Jeg har tidligere prøvet, men har ikke tænkt mig om, så derfor har jeg været så længe om det.
Hvorfor jeg lige valgte indledningsvis med denne lille bamse med telefonen, skyldes nok at jeg tit afviser at pladre i telefon, selvfølgelig gør jeg det, men ikke så meget som statestikkerne fortæller. Jeg ville gerne have et trådløst heat sæt, så kunne jeg jo foretage mig noget produktivt samtidig (hihi).
Jeg har det ikke helt super endnu efter operationen i december, på arbejde i dag måtte jeg afspadsere 2 timer, smerterne var vedvarende, og generede meget, men sidder jeg i sofaen med dyne, varmepude etc. så kan jeg ikke mærke noget. Straks jeg står op så er jeg igen plaget. Min læge mener jeg har taget for hårdt fat, for tidligt. Jeg kan kun sige æv – glæder mig meget til jeg igen kan tage fat med træning
 
 

Bare trampe på steppen og sveden driver, det er forøvrigt en vidunderlig maskine (gg)

Ønsker en fortsat god tirsdag.

 

No Comments

 • sus 14. marts 2006 at 22:04

  Jamen GO’JAwten Karin !!!!
  SUS kommer lige ind før sengen kalder for som du ved skal jeg jo begynde imorgen på det nye job, glæder mig lidt til at komme ind og se hvad de byder mig den første dag *SS*Og flot gået DU kan sætte billeder ind /hvem kan Karin kan /smiler….
  Nu vil jeg osse ønske dig en forrygende Onsdag og pas på dig selv søde ….
  Jeg vender tilbage når ugen er omme for så ved jeg jo lidt mere om jobbet …..
   
  Sov godt
  KnuuuZ*SUS*
   
   
   

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.