Dyb undren og dog

Som tidligere nævnt står jeg jo for at flytte. For ca. ½ år siden bestilte jeg I. P. bredbåndstelefoni hos TDC. Jeg benytter denne udbyder, da jeg har prøvet 2 andre der ikke har kunnet give en stabil forbindelse, har ikke haft problemer med TDC, overhovedet ingen. Det var da sønnen boede hjemme, og dengang han var storspiller af Counter Trike, eller hvad det nu er det hedder, ud af de 3 selskaber vi har haft her er det TDC der har kunnet leverer det mest stabile, meget tæt på 100%. Nok om hvorfor jeg har TDC, og nu vil jeg have det flyttet med mig. Desværre var og er der lidt udfordringer, vedkommende der bor i lejligheden nu, har ikke opsagt den forbindelse han har, og det er ikke hos TDC, derfor kan de ikke se, hvad den lejlighed har af løsning, de kan ikke måle indgangen via kablet, og sige om det kun er en opgave på centralen, eller det er et besøg der skal til.Da jeg købte løsningen var 10 dage i god tid at melde flytning, nu er det lige vanskeliggjort, da lejeren først flytter ud den 14. august, skal aflevere nøgle til syn af lejligheden denne dag, og derfor kan han her lige blive informeret om at opsigelsen af telefoni/internet ikke er opsagt, og gør at jeg ikke har mulighed for at flytte mit til denne lejlighed. Heldigvis fandt jeg efter 3. forsøg en TDC medarbejder der forstod og behandlede sagen meget seriøst, forklarede hvad der var årsagen, og ville undersøge sagen hurtigst muligt, ringede tilbage, og kunne desværre ikke gøre så meget på en ½ time, fik derfor min mailadresse, så opgaven kunne løses på bedste vis for alle parter.
 
Sikke en smøre, det tog også nogle timer af min dag i går, heldigvis fik jeg lavet nogle andre småting ved siden af, det er jo ikke det sjoveste at komme udfor. Jeg har jo en opgave den 29. august der skal løses, da skal jeg bruge internettet. Opgaven er altid fra den stationære, da ligger alle disse ting. Jeg får nøglen til den nye lejlighed så hurtigt efter den 14. august håndværkerne, rengøringsfolket er færdig, ham der flytter har boet der i 1 år og 2 mdr., det er jo begrænset hvad der er at lave i forhold til her, jeg har boet her i 9 år.
 
Ønsker alle en god tirsdag, med masser af gode og sjove udfordringer.
 
Krammer fra Karin

No Comments

 • sus 10. august 2006 at 18:02

  ………..\\\|///……………………………………….\\…-..-…//…………………………………..(…@.@…)…………………………….—oOOo-(_)-oOOo————————Jeg kigger bare lige lidt!!!!!!!!!…..*SS*————–Oooo————————-….oooO……(….)……………………………….(…)……..)../…………………………………\.(……..(_/…………………………………..\_)…………………………………….
   
  Tak for din hilsen Karin det er godt nok lidt svært at skrive i andres space lige for tiden det går meeeeeeeet langsomt men hvad en lille hilsen er vel osse OK….
  KnuuuZ*SUS*
  Nyd ferien

  Reply
 • Ann 11. august 2006 at 19:02

  Det er da bare så irriterende at folk ikke kan finde ud af at flytte deres abbonnementer.Irriterende at du skal bruge så meget tid på det. Håber du får en god dag.
   
  Knus og kram
  Ann

  Reply

Skriv et svar