Dyb undren

Hårde stoffer ud til halfester

17. nov. 2006 23.28 Kriminalitet – http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2006/11/17/232654.htm

Fænomenet med brune og hvide bude, der leverer hash og kokain ved hoveddøren har bredt sig fra storbyerne og ind i lokalsamfundene rundt om i Danmark.

– For mange unge mennesker er de hårde stoffer kun en sms væk, siger Kim Kliver, kriminalinspektør og leder af det Nationale Efterforskningsstøtte-center til Dagbladenes Bureau.

– Der bliver solgt kokain, hash, amfetamin og ecstasy i de mindre sam-fund. Til halfesterne, gymnasiefesterne og privatfesterne, siger Kim Kliver.

ER det en nyhed???????? – For 10 år siden var det lettere at skaffe hash i mindre lokalsamfund, alle viste jo hvor man skulle henvende sig, i storbyen var/er der en helt anden måde at opdrage børn/unge mennesker på end i de små lokal samfund.

Jeg kan ikke undlade en kommentar….. i 1973 – 77 gik jeg til halbal i det mørke Vestjylland, og du kære læser, skal lige vide at jeg godt vidste hvor jeg kunne få hash, LSD, Heroin, og hvad det nu hedder, og lad dig ikke skræmme, det var ikke i den "storby" på 6000 indbygger det var, nej det var i den lille by med 2000 indbygger stofferne var, endda lidt udenfor byen, alle vidste at det var der det blev handlet. De ældste af mine børn er opvokset i et lignende samfund, nær et by område med 2000 indbygger, de gik ud af folkeskolen for 10 år siden eller før, og de er da blevet budt på hash etc., den tids problemer. Mine 2 yngste er også blevet budt på stofferne, det forefindes på hvert gadehjørne, samtlige diskoteker, der er vildt mange muligheder. Min søn undre sig meget over hvorfor alle arrangementer omkring "rave" musikken altid jagtes af narkopolitiet, og de ikke bruger meget mere tid på diskotekerne og blandt jetsæt folket, for det er jo der stofferne kommer fra. NÅ, ja….. det er jo den lille mand der skal straffes, og de store betydningsfulde personer, der sørger for der er gang i hjulene de skal beskyttes ?????? – Der er jo ingen forskel indenfor denne branche, de svage skal knækkes, og de stærke skal beskyttes, passes og plejes.

Vi er tilbage i urtiden.

VELFÆRD har vi det i DK??????? – ups……….

Fortsat god formiddag

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.