Efter en meget lang nat

Dejligt det der fredag, vidunderligt weekenden er så tæt på.

Det blev ikke til så meget søvn i nat, alt for meget uro i kroppen, koncentration til at læse, eller andet var ikke muligt, men ca en times tid før vækkeuret normalt ringer indfandt roen. Valgte lige at give mig selv lidt mere af denne indre ro, fik hele 2 timer. Så håber jeg at dagen på jobbet bliver klaret, og jeg undgår fejl, må nå lidt mindre. Det er så “træls” at rette fejl.

Tankerne flyver af sted når det ikke er muligt at finde ro, især emnet om at respektere at vi alle er forskellige individer, ikke i det store perspektiv, som religion, hud og hårfarve, afstamning etc., det var mere i de små navlebeskuende situationer. Lad os dog have vore små særheder og accepter dem. Jeg vrøvler og bruger flere ord end mange, andre benytter få ord og får sagt en masse. Dog har jeg et sted jeg stopper op, noget der er svært at accepterer, og det er brokkeri. Alt for mange brokker sig bare for at brokke, altså en livsstil, og det med meget højt toneleje, og/eller fagter som f… fingeren. Prøv at være konstruktiv.

Grunden til mine tanker gik denne vej skyldes der kommer en udsendelse på DR2 i morgen lørdag der hedder Vi Klager. Glæder mig til at se den, så er jeg nok bedre rustet, for er det også natur der er gen bestemt, og derfor noget den enkelte skal arbejde med, og vi andre huske vore egne særheder, og acceptere dette brokkeri. Jeg har så ondt af dem, da de på mig virker meget negative, og har jeg så en af de dage, hvor søvnen er i underskud, lader jeg mig påvirke. Altså falder i med begge ben og glemmer at se gennem fingrene/trække på smilebåndet.

Så nu ved du jeg har en af de dage, hvor jeg er lidt langsom, nærtagende, og lader mig let provokere. Skidt pyt, det er meget snart weekend, og de lover sol, sol og mere sol lørdag og søndag. Jubiiiii.

 

9 Comments

 • Abildjyden 29. marts 2014 at 08:18

  Underligt, dette indlæg var skrevet fredag morgen men………….

  Reply
 • Catarina 29. marts 2014 at 08:24

  Åhh, hvor har du dog ret og jeg bliver bare så træt i hovedet af alt det brokkerri og hvordan andre er eller ikke er. Håber fredagen ikke var for lang og at du i nat fant roen og kan nyde weekenden i fulde drag. 🙂 Knus

  Reply
  • Abildjyden 29. marts 2014 at 09:38

   Tusind tak.
   Jeg klarede migfint på jobbet, krydser fingre for jeg ikke finder for mange fejl på mandag.
   Jeg fandt roen meget tidligt, og sov lidt længere tid end normalen, men skidt pyt, kan mærke hvordan roen er kommet ud i hver en krog. Nu vil jeg kunne nyde weekenden, trods den er 60 min. kortere. Og skidt pyt, det er døgnet hvor uret stilles frem, havemøblerne kommer ud fra gemmerne.♥

   Reply
 • Madame 29. marts 2014 at 13:26

  Jeg kan se, du har skrevet indlægget i går, Karin, og jeg håber, du har fået en god nats søvn og har lige så smukt vejr oppe hos dig, som vi har her. At få sin søvn betyder utroligt meget for, hvordan vi har det.
  Ønsker dig en skøn lørdag!

  Reply
  • Abildjyden 30. marts 2014 at 10:43

   Tusind tak.

   Søvn er vigtigt – meget vigtigt
   Troede jeg var udhvilet da jeg vågnede lørdag, men der skulle lige endnu en god nattesøvn til. før jeg er fit for fight, nå men skidt pyt, jeg nød lørdagen meget stille og roligt, med et par traveture,

   Reply
 • Lene 30. marts 2014 at 11:11

  God søndag til dig, jeg kender til det med at det faktisk tager flere nætters god søvn at rette op på en dårlig nats søvn 🙂

  Reply
  • Abildjyden 30. marts 2014 at 11:40

   Tusind tak Lene.
   Jeg læste om det et sted, kan ikke huske hvor, hvor det blev vist hvorfor det tager så lang tid at rette op.
   Derfor er det så vigtigt med rutiner, samme tid i seng og samme tid op.

   Reply
 • Catarina 9. april 2014 at 17:56

  Håber du nød fredagen og weekenden Karin – og jeg håber søvnen igen er normal. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 10. april 2014 at 01:44

   Min fredag og weekend var fantastisk. Fik indhentet det manglende. Men nu sidder jeg så lige her og kan bare ikke finde ro igen. Dog er det ikke smerter denne gang, heldigvis.
   I morgen skal jeg på kursus, og kommer sent hjem, så det bliver nok Take Away og på hovedet i seng når jeg lander 😉

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak