Efterår

 
 
Nu er den første rigtige efterårsdag kommet, og de har lovet flere af dem i fremtiden, men kalenderen skriver jo også 14. september.
Ofte bliver tankerne vendt mod alt det vemodige, her tænker jeg på havemøblerne skal pakkes sammen, grillen bliver flyttet væk etc.
 
MEN……
 
Tænk på det positive – hyggen med en masse levende lys, glæden over tiden til at læse en god bog, indendørs aktiviteter, naturens smukke farver.
 
Pas godt på jer selv alle sammen.
 
Kæmpekrammer
 
 

No Comments

  • sus 18. september 2005 at 10:44

    Hai søde Karin ….ja tiden iler afsted og snart er det efterår som du skriver om ….jeg elsker nu alle årstiderne der er noget ved dem alle :-)Men glæder mig dog ikke til vinter for så kan jeg ikke kører på scooter på jobbet, så er det Bussen og det tager bare over en time derud..men håber da jeg kan kører så længe jeg kan ….Ønsker dig en fortsat hyggelig søndag:-)Tak for din hilsen på mit Space søde KnuuuZ*SUS*

    Reply
  • chLilly 18. september 2005 at 17:47

    Hejsa Kom lige forbi dit space og vil lige lægge en hilsen.Du har fuldkommen ret vi har meget at glæde os over,uanset årstiden,alt har sin charme,så nu venter vi bare på de dejlige gyldne farver og høj himmel.Dejligt space du har.Hav en dejlig uge.Hej fra Lilly

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.