EM fodbold – Krimi

 

Jeg har mærket at sønnen ikke bor hjemme, jeg har selv kunnet bestemme om det skulle være fodbold, jeg har ikke haft brug for videoen, ja, slipper med eftersleb.

 

Her i aften mener jeg at huske, det er Spanien sønnen holder med, det er Barcelona som klubhold, nå ja, Liverpool hvis det er England, og ja, her i DK var der guldfest for favoritholdet Aab. Han fortalte dog at Rusland havde overrasket ham, ja gjort noget stort.

 

 

Derfor er det som i så mange hjem, lavet hygge her i stuen, det er dog ikke til bold, det bliver Beck på DR1. Jeg er til krimi, ikke kun i tv, også bøger, det er dejlig sommerligt. Til efteråret tager jeg gerne fat på andre gode sager.

 

No Comments

  • Marianne 30. juni 2008 at 09:45

    Jeg valgte også Beck – krimien – skønt man selv kan bestemme 🙂

    Reply
  • abildjyden 1. juli 2008 at 12:23

    Ja, en krimi er lige noget der kan få mig til at slappe af. 😉

    Reply

Skriv et svar