En af flere nyheder

Hver morgen får jeg nogle faste mails fra et par aviser. Det er ikke altid jeg når at læse det hele. i dag, nåede jeg lidt mere.

Det var en artikel om ventetider på at komme gennem til lægen i telefon konsultations tiden. En rundspørge blandt 1000 patienter viste det sig at 8% ventede over 20 minutter, 10% ventede mellem 10 og 20 minutter, 3% opgav.

Jeg ved mange mennesker har adgang til internettet. Og rigtig mange læger har email konsultation, mulighed for medicinbestilling via internettet, og sågar tidsbestilling til personlig konsultation. Hvad med at vælge denne form for kontakt, hvis altså problemet ikke er af mere hastende karakter. Jeg ved mange af dem der venter, godt kan vente til en email er blevet behandlet. Jeg tænker her – svar på forskellig prøver…, er svaret positivt, behøver vi ikke en personlig dialog med lægen, er det af hastende karakter, så er jeg sikker på lægen nok skal tage kontakt, bede os ringe, eller give en hastetid til en personlig konsultation.

No Comments

Skriv et svar