Jeg elsker fredag aften, dynen med ind i stuen, en tekande, lidt fredags guf, og kanalen er TV2 – Vild med Dans. Hvorfor er jeg ikke på DR1???? Jamen jeg er bare så glad for dans. Har selv engang danset lidt turneringsdans, jeg dansede i 10 år, hm…, stoppede da jeg begyndte i 7. Kl. Det var jo pinligt som dreng at danse, og dengang i 1972 -73, da var drenge jo langhårede, gik i tøj fra overskudslageret, eller et par sundhedssandaler, så standard og latin, nej. Og jeg var så overladt til at danse med en pige, æv, prøvede, men det gik i vasken, vi ville begge hellere danse med en dreng, så vi stoppede. Desværre har jeg ikke været heldig med at møde en dansepartner siden, og nu føler jeg, det er sjovere med et par løbesko end danse sko ;-), og dog, kommer han forbi, og har tålmodigheden, så er jeg med på den.

I aften var jeg ved at falde ned af stolen, jeg var så benovet over Joakim B. Olsen, heldigvis var jeg ikke den eneste. Det var så vildt. Og hvem skal ud, ja, hvor er rytmen henne Oliver.

Ønsker en fortsat god aften

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.