En anderledes dag

Dagen i går blev anderledes end planlagt. Først blev morgenstunden forlænget til op af formiddagen før der skete noget her, altså meget langsom. Det var super hyggeligt, det var længe siden jeg sidst har givet mig selv mulighed for det, altså bare fordi jeg kunne. Jeg besluttede mig for jeg ville gå ned til byen, manglede et par småting dernede. Bybussen kører kun hver time, og kun med 6 afgange, den er ikke passet ind efter julehandel etc. Glemte dog at sætte en skridttæller, eller km. tæller på fødderne 🙂 – benyttede derfor lige en map til at tjekke distancen, ca. 4 km til bunden af gågaden. Dejlig tur når vejret er godt.

Det var lige lidt billeder fra stisystemet inden jeg ramte fortovet ned mod byen.

Dagen gav  plads til at sende tankerne tilbage, 9 år præcis, det var en mandag, meget tidlig morgen, hvor min far sov ind. Jeg kan bare ikke finde bryllupsbilledet af mine forældre, ligger i en flyttekasse, der endnu ikke er sorteret (billederne har jeg ikke kunnet placere, da jeg mangler hylder, hylder jeg ikke har besluttet hvordan skal se ud) heldigvis har jeg det liggende elektronisk, men ved det skal findes frem meget snart, jeg savnede det i går. 

Morgenstund

Et billede fra sept. 2015

Nu er søndagen godt i gang, det blev en langsom morgen, formiddag præcis som jeg nyder det.

6 Comments

 • Celena 4. december 2016 at 12:39

  Beautiful images! May you find your parents’ wedding picture soon… Wishing you a good Sunday xox

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2016 at 15:14

   Thanks ?? – when I get the shelves for my tool shed, I’ll come a step further.

   Reply
 • Mette 4. december 2016 at 16:02

  Lyder som en dejlig lørdag og hylder finder du lige pludselig så dine billeder:)

  Reply
  • Abildjyden 5. december 2016 at 06:24

   De første skal være til mit redskabsrum, her ved jeg hvad det skal være, skal bare have kørelejlighed, samt have hjælp til at hænge op. Det til stuen har jeg også en ide. Så lige pludselig er jeg længere end jeg var ?

   Reply
 • Catarina 9. december 2016 at 21:33

  Dejlige billeder fra din gåtur til bunden af gågaden og sikke en fin lang tur du der fik. Godt gået Karin 😀 Det lyder til at du havde en dejlig start på dagen og et minde med din far også selvom det ikke lige er det hyggeligste, så kom det alligevel til dig.

  Reply
  • Abildjyden 10. december 2016 at 08:37

   Dagen blev dejlig trods alt. Der er noget med disse dage, savnet, og det at være alene med dette. Skulle have været sammen med en der betød meget for min far, og det var gengæld, det blev desværre aflyst.
   Det at kunne dele dagen med en der kendte enten min far eller min mor eller begge betyder noget på selve dagen. Det ville bare være hyggeligt at mødes over et glas vin, en travetur eller lignende, og tale om løst og fast, altså ikke skulle være alene.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.