En dag med børn og børnebørn

Hyggelig lørdag, hvor jeg var med yngste og svigersønnen på rundtur hos ældste og nr. 2. En heldagshudflugt. 1. stop var hos ældste, og det var i deres nye hjem…..

Dejligt stuehus, og billedet med børnebørnene er fra gårdsiden. Et hus der var lige til at flytte ind i, det var kun en malerpensel der skulle findes frem. Det bliver så godt til de unge mennesker J

Efter en rundvisning og en kop kaffe gik turen til nr. 2, og børnebørnene, for første billede er hos moster og onkelJ, altså ældste pigen.

Så skønt at komme på rundtur. Der er sket så meget dejligt hos nr.2 siden jeg sidst var her, glæder mig allerede til næste visit. Nr. 2 datteren har lige haft fødselsdag, så vi fik det skønneste traktement

Nåede lige at få lidt billeder, må altså lige få forklaret mine dejlige børn, at det er noget jeg gerne vil have lov til, det er billeder af alt muligt, og hele tiden. Har ikke tidligere gjort så meget i det at fotografere, og kan mærke de føler det er underligt, men ja, de seneste 5 år, har jeg fundet en form for ro i det at tage billeder af alt muligt, så undre mig, de ikke helt har fanget den. Så da livretten kom på bordet, fik jeg lige set mit snit til at tage et billede, straks faldt en kommentar…. Ved godt det er mig der ikke har sagt det højt nok, at det er noget jeg finder ro i, og at jeg nyder at have billeder, masser af billeder, både her til bloggen, til min IG, og ikke mindst til min personlige dagbog.

En vidunderlig lørdag, søndag opdagede jeg ikke, har sovet 29 timer efterfølgende, kun afbrudt af en time her og dag, altså 7 timer vågen. Må have trængt til det J

6 Comments

 • Tina Liel 13. oktober 2014 at 08:33

  Lyder som en dejlig rundtur. Men også hårdt med det hele på en gang. Godt du har kunnet sove. Dejligt hus de er flyttet ind ind og skønne børnebørn. Kender godt til at folk nogen gange ikke forstår det med at tage billeder. Her har de lært det og alle har fået tålmodighed med med. Gemalen venter sågar med at spise selvom der ikke er et kamera i nærheden hi hi. Det kyunne jo være der lige skulle knipses. Selvfølgelig ikke hverdagsmaden 😉 Man lægger mærke til så meget når man fotograferer. En dejlig uge til dig♥

  Reply
  • abildjyden 14. oktober 2014 at 06:43

   Det er hårdt når det gøres en og samme dag, især når man er mig. 😉

   Tusind tak for dit indspark om, hvordan omgivelserne håndtere din store passion foto/forevige. Det er præcis det at se/opmærksomheden bliver langt mere vakt, når det observeres gennem linsen. Er ikke helt fraværende, som mange er, når 1 eller flere sidder med næsen dybt begravet telefonens forskellige chatforums. Jeg er opmærksom under hele måltidet, det er stunden før, ellers er det når der er sket noget nyt, linseøjet gerne vil til.

   Reply
 • Catarina 13. oktober 2014 at 11:45

  Hvor ser det hus dog bare helt vildt skønt ud og det er da bare perfekt at der ikke skal gøre mere end hvad en pensel kan klare, det er godt når det også har har de to guldklumper. 😀
  Godt du fik sovet og kunne og ikke mindst, ja, så har du da trængt til det. Jeg tager også mange billeder, men ikke helt så mange som tidligere, for jeg synes nogle gange at jeg “mister” lidt at det at være sammen, hvis jeg hele tiden tager billeder. 😉 Men når vi får lækkert mad, så ved Søren at jeg gerne vil have billeder af det inden vi går i gang, så han venter altid med at begynde at spise til jeg har taget billeder. 😀
  Ha’ en dejlig mandag Karin.

  Reply
  • abildjyden 14. oktober 2014 at 06:51

   Tusind tak, mandagen var vidunderlig, og glæder mig nu til at tage hul på tirsdagen 🙂
   Søvnen var tiltrængt, er chokeret over behovet var så stort, har lært noget af det mentalt.

   Tak for dit indspark med hvordan du og dine kærer håndtere dit fotogen. Jeg ville nu heller ikke se alt gennem en linse, det er langt fra det samme, hvis ikke det kommer direkte til øjet, har dog mærket jeg ser mere, når jeg tænker linsen med ind over 🙂

   Reply
 • Miri 14. oktober 2014 at 16:53

  Dejligt at have tid til at gøre det der gør een glad 🙂 Og at sove er jo også meget vigtigt 🙂

  Reply
  • abildjyden 15. oktober 2014 at 10:20

   Det er vigtigt for mig at gøre det som gør glad, at der så var behov for så meget søvn, jeg må indrømme at jeg har været en smule chokeret, det var mange timer. Men kan mærke helbredet virkelig har brug for denne ro.

   Reply

Skriv et svar