En dejlig aften

i går, var jeg med yngstedatteren og lidt af hendes svigerfamilie i biografen. Det var Apollon Stuer hvor vi så Skønheden og Udyret

Yngste var kun 3 år da tegnefilmen blev lanceret, og det har været den Disney film der er blevet hendes favorit. Jeg har set den mange gange sammen med hende, og hun har selv set den, ja jeg tør ikke sætte tal på, men et hav af gange. 

Den ramte plet, for jeg græd de samme steder som jeg altid har gjort, dog grinte jeg noget mere end jeg har gjort ved tegnefilmen, og det tillægger jeg kropssprog/mimikken der kommer til udtryk på en helt anden måde end på tegnefilm. Jeg kan anbefale denne film til alle der holder af Disney film, det er ikke kun for børn, den er for alle aldre, har en fortælling der bare er spot on, med så meget dybde, og kan bruges i så mange sammenhænge, til at fortælle, vi alle er vidunderlige, og kan give så meget uanset om vi er gule, grønne, bumset, tykke, tynde. Mit hjerte smeltede, og det gør den hvergang jeg ser den ♥

 Tusind tak for en dejlig aften.

Som billedet viser, så skal der popcorn til, når yngstedatteren og jeg går i biografen 🙂

8 Comments

 • Mette 22. marts 2017 at 11:39

  Ahhh, den er bare fantastisk og sjovere. Giver dig helt ret i, at det det er rigtig mennesker, gør den mere sjov. Jeg glæder mig så meget til at se den igen.
  Manden og jeg grinede meget højt, der hvor Gaston taler til sig selv i spejlet:o) ha ha ha det var sjovt!

  Reply
  • Abildjyden 22. marts 2017 at 11:58

   Jeg kan godt forså du/I gerne vil se den igen. Jeg venter dog til dvd filmen.
   Vi sluttede af med et latters udbrud, nok lige så meget grundet debatten omkring Homo- kærlighed, der hvor Le Fou danser ud med andre mænd.
   Dog vil jeg aldrig tænke på den omtalte homo-kærlighed, hvis ikke den var blevet blæst så voldsomt op. Så udefra kommende tanker kan hurtigt påvirke en reaktion.

   Reply
 • Celena 22. marts 2017 at 13:15

  I am glad that you had such a lovely time! xox

  Reply
 • VenterPaaVinBlog 23. marts 2017 at 13:50

  Jeg har også glædet mig, og skal afsted med min 20 årige søster snart 😀

  – A

  Reply
  • Abildjyden 23. marts 2017 at 20:59

   Kan godt forstå du glæder dig, for mig var det næsten som da jeg var barn 🙂 – God fornøjelse begge to.

   Reply
 • Catarina 23. marts 2017 at 19:17

  Aii, hvor lyder det bare til at du havde en vidunderlig aften i det aller bedste selskab og med dejlig dejlig underholdning. 😀

  Reply
  • Abildjyden 23. marts 2017 at 21:16

   Og nu ved jeg DVD´en vil blive købt, når den frigives. Spiste forøvrigt hos yngstedatteren inden, så der blev lige tid til lidt hygge med Otto og Frida

   Reply

Skriv et svar