En dejlig aften

 

En vidunderlig dag og aften at kunne se tilbage på. Den første for Bettemanden, og ja, han var med hele vejen, ville ikke sove, tog kun powernap i perioden kl. 9 – 23. Han var dog ikke pylret, han ville være med, og ville snakke med kusiner, fætre onkel, tante, faster, Bedste, os alle sammen.

Godt føret var til at kører, det var første tur for Bettemanden, han har kun kørt i tog og med bus, debutten med bil gik fantastisk, han sov både frem og tilbage, så jo, det var den længste powernap gennem dagen.

Jeg var som sagt med yngste hos hendes svigerfamilie. Vi var 15, det var super hyggeligt, men hvor er jeg bare træt i dag, så mange mennesker, var hjemmefra i godt 12 timer. Dejligt jeg ingen planer har for i dag.

Vi sang 6 sange omkring juletræet før vi sluttede af med Nu er det jul igen, hvor vi løb rundt i en lang brudt kreds. Og gave omdeling, udpakning skete ved, 2 fandt en pakke og overrakte til 2, de blev pakket ud, og de 2 fandt 2 de overrakte, osv. Det er en god ide, for så ser alle, hvad der pakkes ud, og flot klaret af de næstyngste (8 – 9 årige) de klarede det så flot.

Tusind tak for en dejlig dag og aften,

Julen 2014

2 Comments

 • Catarina 26. december 2014 at 08:42

  15 til julemiddag er godt nok mange, eller det vil jeg synes det var, men jeg har heller aldrig, i hvertfald ikke de senrere år, oplevet mere en 5 personer og i år var vi 6. Jeg kunne forestille mig at det er super hyggeligt, men jeg ville som du, også blive meget træt og skulle nok bruge et par dage på at komme mig igen. 😉
  Dejlige billeder fra en skøn aften og dem er det altid dejligt at kikke tilbage på, når dagenen mellem jul og nytår nydes i stilhed. Jeg kikker altid billeder fra julen i de dage. 🙂

  Reply
  • abildjyden 26. december 2014 at 12:01

   Jeg blev drillet lidt af yngste mht. mit knips af billeder, dog med et smil på læben og send lige alle billeder så jeg kan sortere, og ca ½ time hun modtog dem, var der allerede en del på fb. med titlen Bettemands første jul 🙂
   I dag måtte jeg ligge mig igen efter første godmorgen, formiddagen smut, og nu er jeg fit for fight efter strabadserne 23 og 24 dec. Dejligt jeg resten af i dag og 2 hele dage mere inden jeg skal på job.
   Hvis vi alle skal samles her til jul, så vil min ex være en del af flokken og total set ville vi have været 12 personer, 3 børnebørn. Sønnike er alene, hvilket min ex og jeg er. Så hvis alle var med par, ville vi også have været 15. Og bliver det en af børnene der vælger at invitere os alle vil det blive det samme.

   Reply

Skriv et svar