En dejlig drøm

Læste lige følgende artikel på TV2 nyhederne
 

Den amerikanske demokratiske senator og tidligere førstedame Hillary Clin­ton har nu taget det første formelle skridt til at erklære sig som kandidat til præsidentposten i USA.

Hillary Clinton nedsætter en komité, som skal undersøge hendes muligheder for at opstille. Det sker blot få dage efter, at den populære senator Barack Obama meldte sig som præsidentkandidat.

Vælges hun, bliver Hillary Clinton USAs første kvindelige præsident. "Jeg er med i kapløbet, og jeg er med for at vinde," skriver hun på sit website.

På samme hjemmeside vil hun i de næste dage stille op til direkte chat med de amerikanske vælgere om USAs fremtid.

"Kun en ny præsident kan forny Amerikas løfte; tanken om at man, hvis man arbejder hårdt, også kan regne med den sygesikring, uddannelse og sikkerhed i alderdommen, som man har brug for når man bygger en familie op," skriver Hillary Clinton bl.a. i sin erklæring.

Amerikanerne vælger ny præsident den 4. november 2008

Jeg er meget varm fortaler for at dette vil blive en succes – Hillary Clinton – sikke en dørm hvis den kunne realiseres.

 

Knus og kram fra Karin

No Comments

 • Anita 20. januar 2007 at 22:23

  Godaften
  Du skal da lige have en weekendhilsen fra delfinerne.
  Knus fra Anita

  __________________##__________________###*______________.*##°###_____________*######___________*#######__________*########._________*#########._________*######*###*________*#########*###_______*##########*__*##_____*###########_____*____############___*##*#########___*_____########__________#######___________*######____________*#####*_____________*####*______________*####________________*##*__________________*##____________________*##.___________________.#####._________________.##########________________.####*__*####*________________.#________#____

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.