En dejlig familiedag

Lørdag blev en fantastisk vidunderlig dag.

Som tidligere beskrevet kørte yngste, svigersønnen og Otto til Viborg – Svigersønnen deltog i et løb i Viborg, han var tilmeldt til 12 timers løbet som enkelt person, der har ikke rigtig været plads til løbetræning, grundet arbejde, instruktør på vores lokale Fitnessdk, familiefar, så det eneste træning har været onsdag aften. Nu er der heldigvis købt babyjogger, så vil blive flittigt brugt, tror jeg vil låne den i morgen, da jeg har sagt ja til at hente Otto i dagplejen, yngste har en aftenvagt, det er der hvor hun har været i sin 3. praktik, nu er det som vikar.

Tilbage til det spor dette indlæg var tiltænkt

Yngste og Otto samlede mig op på rutebilstationen i Viborg, hvor vi trillede ud til ældste. Otto er ikke vild med autostol etc. det mærkede vi, da vi var ude på de små veje i Sall, omkring Hammel/Thorsø. Det var hurtigt overstået, da vi landede. Og tænk sig, mellemste var der også med mand og børnebørnene. Otto var lige lidt betænkelig den første ½ time, yngste og jeg kunne ikke gå begge 2.

Christian og Moster Jannie kører traktor

Christian og Moster Jannie kører traktor

Sofie og Moster Jannie på ridetur

Sofie og Moster Jannie på ridetur

Otto på ladet til havetraktoren

Otto på ladet til havetraktoren

Otto på ladet til havetraktoren

Otto på ladet til havetraktoren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ældste diskede op med en skøn frokost ude i gård haven

Et dejligt frokostbord i gårdhaven

Et dejligt frokostbord i gårdhaven

Middagslur på landet hos moster Jannie og onkel Jacob

Middagslur på landet hos moster Jannie og onkel Jacob

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der blev hygget igennem, og tiden løb fra os, der var jo aftalt noget med et tog, hvor vi ikke skulle skifte, og hvor vi kunne være ved barnevognen. Så pakke barnevogn, masser af tasker etc. sammen i den lille Aygo, og turen gik tilbage til Viborg, hvor vi hurtigt fandt en p-plads, lige ved 1 km. skiltet. Dette løb er en rute på 5,7 km rundt om Søndersø. Vi skulle jo lige hilse på svigersønnen, inden turen gik på banegården. Det var jo rart for ham at vide hvor bilen var, når han er klar til at vende næsen hjemad.

Da der var sagt på gensyn etc. tog vi det lange ben foran, eller hvad det nu hedder, jeg følte vi var lidt bagefter, heldigvis var vi i god tid. Yngste tager meget lange skridt, og jeg tripper, eller når hun tager 1 skridt tager jeg 1½ – 2 skridt. – Det er et ømt syn 😉 – Jeg halter bagud nærmest løber efter hende.

Turen i toget var sjovt for Otto, og vi undrede os over hvorfor han havde fundet denne sangstemme frem igen. JVi var tæt på stille zone, håber ikke der er klager over os J

Det har været en fantastisk dag. Vi nød det til fulde.

Søndagen måtte yngste ligge i sengen, halsen og hovedet ville gerne have ro, det er svært med en dejlig krudtugle, yngste havde morgentjansen, faderen tog over sidst på formiddagen, og yngste er så nogenlunde okay i dag, hvor hverdagen er begyndt, hun på skolebænken, Otto i dagpleje etc.

Yngste bemærkede på hjemturen at jeg var smadret, og som hun så sødt sagde, godt du kan sove din søndag væk, det skete også, måtte have både en formiddags og en eftermiddagslur.

Nu er der taget hul på min sidste uges ferie.

 

6 Comments

 • Catarina 10. august 2015 at 17:46

  Aii hvor en fantastisk familie komsannen på landet. De billeder vidner om at I alle bare hyggede eg i hinandens selskab, lidt synd at løbemanden ikke havde tid til at være med. Men jeg kan også godt forstå ham, for når man har meldt sig til et løb, så tropper man jo også op og deltager 😉
  Sikke en fin sangstemme den lille Otto har på filmen, men han hygger sig kan man se. Jeg tror t rigtig mange børn nyder at kører i tog, den der specielle rumlen er vist noget de kan lide.
  Kan forestille mig at søndagen bare blev brugt på at få kræfter, for det har da virkelig været en søndag med en masse på opleveren 😀

  Reply
  • Abildjyden 11. august 2015 at 22:45

   Jeg nyder når vi kan være sammen. Otto er meget talende, så han pludrede og sang hele vejen hjem, han er i bedre humør når det er med tog end når det er pr. bil.
   Jeg har fået samlet energi på kontoen og er godt i gang med det jeg havde planer for i den sidste uge af ferien. 🙂

   Reply
 • Madame 11. august 2015 at 12:18

  Skønne, skønne billeder, Karin, og dejligt at læse! Det er en ny verden, der åbner sig, når man får børnebørn.

  Reply
  • Abildjyden 11. august 2015 at 22:46

   Det er en vidunderlig verden sammen med børnebørnene. Jeg nyder hvert øjeblik der byder sig 🙂

   Reply
 • MS 16. august 2015 at 07:33

  Dejlige billeder:)

  Reply
  • Abildjyden 16. august 2015 at 10:33

   Takker 🙂 Mobilen var jo ved hånden

   Reply

Skriv et svar