I går fredag var Grundlovsdag. Og husker jeg rigtigt, så har vejret altid været svingende på denne dag. Så der var intet nyt på det område i går. Kun at diverse Grundlovstaler blev holdt på en helt anden måde, grundet forsamlingsforbud på mere end 10 pers., som vi alle er bekendt med.

Frida har været til 4. års undersøgelse, hun fyldte 4. år den 30. april, da blev der nævnt noget om en mislyd ved hjertet, så hun fik en henvisning til Skejby, hvor hjertet skulle scannes, og det var så i går. Otto måtte ikke komme med, derfor valgte jeg at tage til Aarhus med ham, vi skulle ind på banegården for at se på tog, det er nemlig Ottos store lidenskab. De forskellige typer, hvor de kører hen osv. Derfor kørte vi hver for sig.

Jeg parkerede i Bruuns Galleri. (det gør jeg aldrig mere hvis det kan undgås, pyha, jeg er ikke millionær). Men det regnede jo, så slap vi for regntøj. Otto fik så fornøjelsen af at stå på rullebånd, og se alle de mennesker der var på en banegård, sammenlignet med Holstebro og Struer banegård, som han har været på en del gange. Vi gik ned på flere perroner, kunne mærke, det var for meget med alle de mennesker, så vi fandt en perron, hvor der desværre ikke var så mange afgange, men det gav ro til madpakken, og et med med en lokofører, der inviterede ind i cockpittet. Det var stort. Nu var der jo også blevet tørvejr, så vi ikke behøvede at blive på A afsnittet, men kunne finde udenfor på B afsnittet.

Efter knapt 2 timer, kom Frida, deres far og yngstepigen, og hentede os, vi skulle lige ned og have lidt at spise på Street Food. Det var svært at overtale Otto, men jeg lovede vi igen skulle tilbage. Vi skulle jo finde bilen, når turen gik hjemover.

Det blev en dejlig lille gåtur gennem et menneskemylder vil ikke er ser her i Holstebro, på en dag hvor gågaden er lukket. Der var en leben af mennesker overalt. Otto og jeg havde jo spist madpakke, så sulten plagede ikke os, derfor besluttede vi at få en is, Frida havde også spist madpakke, så hun var med på det med is. Desværre var det ikke lige noget der faldt i god jord, og for mig kneb det, pyha. Kan ikke rigtig det søde mere, heldigvis ;-).

På turen tilbage oplevede Otto lige udrykring fra Politigården. Det var hele 4 stk. – 3 i en retning og 1 der kun lige skulle hen til hjørnet, hvor 2 scooter var kørt sammen. Der var stimlet mennesker sammen, så vi kom hurtigt videre, Otto bryder sig ikke om at stå i en stor gruppe, heldigvis, taget forsamlingsforbuddet i betragtning.

Da vi var tilbage på banegården, gik vi ned på perron 1 og 2 der er til Letbanen, de kører jo oftere en DSB, Arriva etc.  Otto fandt en krog, hvor han kunne se lyssignalet, døre der blev åbnet/lukket og ankomst/afgang. Det var stort. Heldigvis var han til at overtale til hjemturen, dog med, det i mente, at vi en andengang vil prøve selv at rejse med tog fra Holstebro til Aarhus.

Lige inden vi nærmede os P-Huset, spottede Otto en Slush Ice maskine. Desværre nåede jeg ikke at finde et sted hvor jeg kunne få noget. For nu ville han hjem. Trængte til ro og afslapning. Der var rigtig mange sanse indtryk på sådan en tur.

Jeg valgte den helt “gamle” tur hjemover, ud af Silkeborgvej. Så der blev først rigtig ro for Otto, da vi var kørt gennem tunnellen i Silkeborg. Og han vågnede igen, lige da vi kørte af Motorvejen i Holstebro.

Tusind tak for turen Otto.

6 Comments

 • Madame 6. juni 2020 at 14:03

  Det var en dag med mange sjove oplevelser for Otto – så spændende også at lov til at se alle instrumenterne, hvor toget fører sidder.
  Ha’ en rigtig god weekend!

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 7. juni 2020 at 06:38

   Tusind tak. Ja, det var en spændende dag for Otto. Yngstepigen fik billederne, så vil hun forsøge at overfører billederne til Otto´s tablet, så han kan vise dem henne i skolen.
   Tak og god søndag til dig.

   Reply
 • Ellen 6. juni 2020 at 18:52

  Det er så dejligt at opleve den slags gennem et (barne)barns øjne. Aubrey kunne sidde i timevis og bare kigge misundeligt på en arbejdende mejetærsker.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 7. juni 2020 at 06:44

   Vi skal huske at tage dage ud, hvor vi giver os hen til børnebørnene, og her i dette tilfælde hver for sig.
   Sjovt det med arbejdende mejetærsker, det har jeg også hørt før. Altså den store passion for landbrugsmaskiner, landbruget i det hele taget.
   God søndag til dig og John.

   Reply
 • Catarina 8. juni 2020 at 18:00

  Wauvvv sikke en dag I to havde og hvor er er han altså bare en dejlig dreng. Hvor vildt er det lige at i kom op i styrehuset og så hvordan det hele fungere. Det må helt sikkert havde været dagens højdepunkt.
  Jeg håber ikke der er noget alvorligt galt med Frida?
  Du ønskes en god hverdagsuge Karin 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 9. juni 2020 at 05:30

   Du kan tro vi havde en fantastisk dag. Det er helt sikkert en tur han vil huske længe ❤️
   Til Frida’s 4 års undersøgelse var der en mislyd ved hjertet. Heldigvis er det helt okay. Vurderingen er på en skala 1 – 6, hvor 6 er værst. Frida’s mislyd er under 1. Hun så forøvrigt selv med, og kunne fortælle at lægen og hun kunne se de rosiner hun havde spist 😂🥰

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.