Samsung Galaxy SII billeder

Dagen var delt op i 3 etaper, hvor de 2 var sammen med yngste og hendes kæreste, og en eftermiddag for mig selv.

Lørdag formiddag var vi forbi min mor. Yngste var ude og sige på gensyn, hun rejser jo 10 mdr. til Rumænien på torsdag den 29. august. Mor/mormor ville lige vise, hvor Holger Danske var blevet placeret. Vi var ikke så begejstret, det virker som om han bare er blevet parkeret, som en af alle de andre parkede biler, håber der sker noget andet.

Eftermiddagen var for mig selv. Og den blev brugt til at hente en ny printer, og få den installeret, trådløs, jubii, og ja, der var lige en kontorstol med også. Manglede en i køkkenet, helbredet ville så gerne have en, når jeg kigger på placeringen, så er jeg ikke vild begejstret, ja, lidt som placering af Holger Danske. Skal lære at helbredet kommer før indretningen, næsten Smiley

Lørdag aften var vi ude og spise. En lille hyggelig på gensyn aften, og lidt snak om hvor spændende de kommende 10 mdr. bliver. Vi var på Det Gamle Apothek, hvor vi alle valgte hvidløgssteak,så det var så dejligt nemt Smiley. Det smagte fortrindeligt.

Efter et par timers hygge med spisning, gik vi videre,tog på Mary Mcgee, hvor vi hyggede med Irish Coffee.

Lørdagen var helt igennem en fantastisk dag.

Ønsker yngste en fantastisk tur ♥♡ღ♥♡ღ♥♡ღ

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.