En dejlig lørdag!

Turen gik til en festival af ældre dato. Den er ikke så stor som mange andre. Lidt som min datter og en af hendes veninder kom frem til her til aften, meget mere have fest. De havde i år prøvet noget større, og ja, de foretrækker have festen fremfor det store. Her til aften var de allerede i gang med at planlægge næste år, og de ville forsøge at komme i medarbejdertruppen, min datter kender en del fra dem bagved, hun har selv tidligere været en del af medarbejderne sammen med mig, så hun mente nok at hun kunne skaffe de to job.Og det jeg lige kom deroppe fra gjorde dem endnu mere hip på næste år.

 

Chinatown - Haze 2008 (2)

Mærker fra Technorati:

Samtidig savnede de livet og tiden på campingpladsen, der var ikke meget tid og mulighed for hyggen i dette område, der hvor de var. Ligge sig og slikke sol, bare hygge og drikke. Tænk sig, de havde en masse med hjem, det har jeg aldrig oplevet før, desværre har de brugt langt flere penge en tidligere, for i år forgik livet i ølteltene, og det med shots etc. Selvfølgelig har hun drukket mange shots tidligere, de blev indtaget i teltområdet, og derfor med hjemmefra.

 

Liv i teltområdet - Haze 2008 (15)

Mærker fra Technorati:

I morgen er det søndag, øh det er det jo allerede nu. Jeg fik et tilbud om en udflugt til Vesterhavet. Håber ikke det bliver forsent på dagen, jeg vil gerne afsted senest ved 11 tiden, jeg vil gerne ud i solskin, nyde den ved stranden, gå langs strandkanten, bare gå, finde sten, se på mennesker, kigge på vandet, nyde sommeren, glæde mig over jeg har de muligheder at opleve. Jeg vil sende en sms til vedkommende der har luftet tanken, håber det ikke gør noget, jeg vil gerne ud og mærke solens stråler bage på min hud, jeg skal nok huske solfaktor creme, jeg skal nok passe på mig selv. Jeg elsker bare at være en dejlig brun sommersild.

 

Nu vil jeg finde til køjs. Jeg har kæmpet igen med at holde mig vågen, igen har jeg erfaret det indre C-menneske. Jeg ville bare skrive lidt om det min datter har lært i denne uge. Og ja, vise et par billeder frem fra min tur i dag, billeder fra Haze 2008.

Glæder mig til en dejlig sommersøndag.

 

No Comments

Skriv et svar