Jeg var på en dejlig tur lørdag. Turen gik forbi en god blogveninde. Efter en hyggestund over et krus the, gik turen rundt i Odense. Først lidt praktisk, Bilka 😉 – 10 kg vaskepulver på en cykel – så er der ikke plads til mere, derfor tilbød jeg lige en tur derud. Vi fik samtidig besøgt Jysk og Ikea.

Jeg var rundt så mange skønne steder i Odense, rækkefølgen er ikke kronologisk, ej heller efter indtryk, og alle steder vil ikke blive nævnt. Jeg faldt over noget der ramte mig lige i hjertet

clip_image001

http://www.granaten.dk/haveteaser.htm

http://www.fyn.dk/modules/kultunaut/event.php?eventid=44454

Det bliver spændende hvad det område udvikler sig til – Held og lykke med projektet

Jeg var også forbi Bazar Fyn, det har jeg ikke oplevet før, det var et sted jeg ville benytte, hvis det var i mit nærområde, dog var de ved at lukke, da vi kom forbi. Jeg kunne sagtens skabe et overblik over stedet, hvad stedet byder på, og det ramte mig helt rent.

Aftensmaden er blevet min livret nu ;-). Vi var på bar’sushi, menuen bestod af Menu 2, rolls menuer, guf delikatesse, hvorfor bor jeg så langt væk fra en Sushi bar (hulk). Jeg køber aldrig mere en box i Føtex eller Kvickly, det kan bare ikke leve op til det jeg fik i går.

Vi kom omkring en haveforening, mener det var Haveforeningen Bogø.

Det var en dejlig dag, fik set steder i Odense jeg aldrig har set, da jeg var der med yngste pigen var det jo for at shoppe amok. Ellers sidst jeg var i Odense, nåh jo, i december til fødselsdag, ellers skal jeg tilbage til 1983;-), dengang jeg var på højskole – Ryslinge Højskole. Der er jo sket meget alle steder siden dengang 😉

Nu vil jeg nyde resten af dagen med en god bog.

No Comments

 • Catarina 17. august 2008 at 19:03

  Det lyder so en rigtig dejlig weekend. Det er sjovt at “være med” dig rundt i Odense, du ser jog noget at de ting som jeg ikke længere ser, men måske jeg skal prøve at å med “nye” øjne. 😀

  God søndag.

  Reply
 • Marianne 17. august 2008 at 21:51

  Sikke en skøn weekend du har godt nok været omkring 🙂

  Reply
 • Jette 18. august 2008 at 07:35

  Jeg er sikker på at I har hygget jer – det glæder mig meget.
  Nu er jeg på vej ud af døren – skal starte i dag. Du ved.

  Kram fra Jette 😉

  Reply
 • abildjyden 18. august 2008 at 16:53

  Catarina:

  Det er rigtigt, hverdagen gør “blind”.

  Marianne:

  Det er dejligt at opleve.

  Jette:

  Det gjorde vi…. – Håber du nåede det du skulle.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.