En god eller dårlig hår dag

Om det er hårprodukterne eller er det fra det indre der gør om håret sidder som det skal, kan hurtigt blive et emne der diskuteres.

Tigi - Bed Head hårshampoo og konditioner

Tigi – Bed Head hårshampoo og konditioner

Da jeg for nogle år siden skiftede til et andet produkt mht. hårvask, fra de billige fra rodekassen, til Tigi bed head, har jeg ikke været utilfreds med shampoo og konditioner. Benyttede en til farvet hår tidligere, i dag farver jeg ikke, derfor benytter jeg denne. Har erfaret at til kort hår holder denne sampak i ca. 1 år.

Hårstylingsprodukter

Hårstylingsprodukter

Jeg har så leget med skum, lak, voks etc., når håret skal formes. Nu da jeg benyttede Tigi bed head produkter til vask, troede jeg også det var dem jeg ville benytte, men det behøves ikke, det skal være et produkt jeg kan bruge til mit hår, jeg sveder jo meget, og det er så slemt at håret bliver helt vådt, så produkterne må ikke fedte eller gøre håret kedeligt.

Det eneste jeg nu mangler at finde er lak til festen. Venter lige lidt inden jeg bestiller, og dog, kan spare op til 60% på det mærke jeg benytter, og er glad for. Håber ikke prisen ændre sig op af dagen, som det sker for benzin, for jeg kunne godt hitte på at bestille i dag, men ikke lige nu J

 

2 Comments

 • Catarina 4. oktober 2015 at 17:11

  Det altdi så skønt nå man finder lige præcis det som ens hår har brug for. Og du hr helt ret, kort hår har brug for noget helt andet en langt hår, det har jeg også erfaret. Jeg også også brugt nogle af de lidt dyre, da jeg havde kort hår, men kan sagtens bruge dem fra rodekassen, som du skriver, så snart jeg har langt hår. Så på en eller anden måde, kan man godt sige at de er meget billigere at have langt hår end kort. 😉

  Reply
  • Abildjyden 4. oktober 2015 at 21:52

   Jeg har mærket på budgettet at jeg er blevet klippet, og har det helt korte nu, heldigvis er den dyre shampoo så drøj.
   Jeg har jo mine store svedture, og når håret er kort, og med de rigtige hårprodukter, så gør de kraftige sved anfald ikke så meget mere, hvori i mod med det lange, så skulle jeg vaske, føne etc. for det klaskede straks sammen. Har så mange fine hårstrå når det er langt bliver det jo ikke tyndet så ofte som der var behov, derfor var der al for stor tyngde på.
   Er meget glad for valget, og nu hvor jeg endelig har fundet de hårprodukter der passer mig.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak