En hvid tirsdag–Sne

IMG_2747

Hvis ikke der er andet at tale om, så er der jo vejret Smiley, der blinker

Jeg skal ned i byen her til formiddag, skal jeg gå eller kan jeg cykle. De tanker får jeg hvergang det har sneet. Her i byen har vi et fantastisk cykelsti system, snerydningen er desværre ikke helt i top, vejene og fortorvet bliver taget, og det sne ligger så på cykelstien. Præcis som de steder, hvor der ikke er cykelsti.

Jeg har besluttet det bliver på gåben, det er jo altid muligt at tage bussen hjem, hvis nu jeg får købt for meget, og det er vanskeligt at løfte Smiley, der blinker

2 Comments

 • Catarina 16. januar 2013 at 08:15

  Klog beslutning og jeg håber du kom godt ud og hjem igen 🙂

  Reply
  • abildjyden 16. januar 2013 at 08:38

   Det blev til en gåtur begge veje. Kartoflerne blev købt hos nær købmanden, der er enten Netto eller Rema1000.
   Solen kom frem inden jeg nåede hjem. Så vidunderligt 😉

   Reply

Skriv et svar