Yngste barnebarnet Frida er jo lige fyldt 6 år. Og da jeg ikke havde fået en ønskeseddel, forsøgte jeg at spørge direkte, et par uger før. Frida var meget eftertænksom, før svaret faldt, og det var et ønske om jeg blev over 100 år. Det var en stor kærlighedserklæring , jeg desværre ikke kunne garantere, så jeg fik lige et tip fra yngste datteren. Der skulle være MGP Galla i vores lokalområde, og det skulle ikke siges mere en 1 gang. Billetterne blev købt, og et kort fundet. Og i går lørdag skulle festen stå.

Jeg hentede et meget forventningsfuldt barn, det er længe siden sidst, sådanne arrangementer har været på programmet, og dog var hun heldig at komme i cirkus summarum i 2021, men det her var jo noget helt nyt. Og ja hun var klædt i glimmer og havde fået sat håret, der skulle være en fest.

Vi kom i god tid, da Frida ikke kendte andre end mig, vi skulle til det sene arrangement, da det første var meget hurtigt udsolgt, før jeg var klar over det var gaveideen. Vi fik hurtigt fundet en plads, popcorn, slushice, og købt merchandise, en t-shirts og en kasket. Ventetiden var lidt for lang, men da der ikke er bænke nok, var det nødvendigt. Og Frida foretrak at blive siddende på bænkene, og sådan blev det.

 

Abildjyden

 

Alle deltagerne fra MGP 2022 var med, de begyndte med en fællessang, hvorefter de hver især optrådte med en selvvalgt sang og derefter sangen der var fra MGP 2022. Frida sang med, klappede, rakte hånden op når der blev stillet spørgsmål, svarede på alle spørgsmålene der krævede et svar i kor, og sidst men ikke mindst var hun med på at råbe deltagerne ind til et ekstra nummer. Og kort før det sluttede, takkede hun for gaven, det var en god ide, sjovt, tænk at se alle deltagerne sådan virkeligt. Det var muligt med autograf, dog på en måde, Frida gerne var foruden, hun skulle nemlig selv gå op på scenen, give hive five til deltagerne, og slutte af med at få et kort af Emma, der er vinderen. Derfor valgte vi at smutte på Mac Donalds, lidt sent, men det var et ønske.

 

Timerne forløb lige efter Fridas ønske.

Jeg var hjemme kl. 21.15. Fin tid til at finde dyner mm. Desværre kunne jeg ikke finde den indre ro før omkring kl. 01.30, vågnede kl. 5.30 lidt senere end jeg plejer, og ja, kunne mærke dagen skal være langsom, alt skal foregå i slow, så jeg har energi til hele dagen frem til sengetid.

6 Comments

 • Catarina 15. maj 2022 at 16:36

  Wauu sikke en skøn gave idé du der fik serveret af datteren. Den var jo et helt Kinderæg, noget til både dig og til Frida og vigtigst af alt, tid til kun at være jer to sammen. 😀
  Jeg kan godt forstå at Frida ikke skulle nyde noget af at skulle op på scenen for at få en autograf, det skulle jeg heller ikke nyde noget af 😉
  Og så en tur forbi den gyldne måge – sikke en fødselsdagsgave fra mormor 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 19. maj 2022 at 06:16

   Det var så dejlig en dag, og da jeg hentede Frida i mandags, var både T-shirt og kasket med i skole, og tænk sig, de sad og lyttede til MGP musikken, samtidig med de sad og syede, det var så hyggeligt.
   Havde denne autografskrivning været et andet sted, sådan lidt i baggrunden, så er jeg helt sikker på hun ville være villig til den lange kø, det var det der helt alene og op på scenen.
   På MCD er der en specialitet, det er en frappé m. kaffe og chokoladesmag, og kun med mine genbrugssugerør, da papsugerør går i stykker efter første sug. For øvrigt er det blevet et hit, den er jo billigere der i forhold til en af vore kaffebarer i byen.

   Reply
 • Betty 15. maj 2022 at 21:09

  Det var en skøn oplevelse du og Frida delte der 🙂 Men hårdt for dig, at du fik sådan en kort nattesøvn.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 19. maj 2022 at 06:18

   Det var en dejlig dag jeg kunne leve højt på, på denne søndag. Det blev så først natten mellem mandag og tirsdag jeg fik en god lidt længere nattesøvn.

   Reply
 • conny 17. maj 2022 at 10:13

  Nøj for en god ide, og det lyder til, at det var en ganske forrygende aften for jer begge to. Selvom du måtte betale med minus på søvnkontoen.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 19. maj 2022 at 06:22

   Jeg tror jeg er blevet den der giver oplevelsesgaver, efter sådan en dag. Var begyndt på det tilbage i 2018 og 2019, så gled det lidt ud i sandet, jeg gjorde det til Otto´s 7 års fødselsdag i nov. har ikke fået skrevet om det, men der vil komme et lille tilbageblik, den står på min liste. Det var derfor jeg greb bolden til Frida.
   Jeg var først helt udsovet tirsdag morgen.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.